Nagyon klassz lett a felújított Hetero terem.
Hideg van ma, a Hegedűsben du. 2 környékén melegítenék farkakat szájjal.
Szia!
Max délre ott vagyok, várlak! (Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2024. 12. 21. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 20:25
Max délre ott vagyok, várlak! (Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2024. 12. 21. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 23.-án, koradélután, napközbeni időpontban, lenne aktív pasi(k) akit érdekelhetnék egy kellemes időtöltésre?
Ma kora dun tervezem a Hegedűsbe a lemenetelt.holgy vagy pár érettebb jön le?
Ma megy valaki a hegedűsbe vagy a királyba?
Glorycafeba ma?
Sziasztok!
Holnap valaki(k) hegedűsbe vagy királyba találkozna egy fiatal 22 éves kedves sráccal?
Ha igen írj/írjatok privátban.
Puszi!
Holnap valaki(k) hegedűsbe vagy királyba találkozna egy fiatal 22 éves kedves sráccal?

Ha igen írj/írjatok privátban.
Puszi!

Egy "színházhoz" viszonyítva szinte alig , de elvileg vannak lent !
) Le kell nèzni ha szabad

Vannak párok?? Most valaki?
Ma tervez valaki lemenni Hegedűsbe, haveri alapon csatlakoznek..először mennék.
Ma délután pár glorycafeba?
23.-án este hölgy vagy pár tervezi, h lemegy a Hegedűsbe?
Teljesen változó mikor mennyi pár van. Van amikor napokig egy sem, s van amikor egy nap 3-4 is.
A Gloryban/swingerekben több pár van, ettől még a Hegedűs is jó hely (mindegyik másért jó). (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2024. 12. 20. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 22:46
A Gloryban/swingerekben több pár van, ettől még a Hegedűs is jó hely (mindegyik másért jó). (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2024. 12. 20. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én ma voltam lent először a Hegedűsben.
Gondoltam megnézem milyen.
De sajnos csak férfiak voltak lent.
Párok,hölgyek szoktak lenni?
A pultos hölgy kedves volt és mosolygós.......
Finom lehet.
Finom lehet.
Sziasztok! 23.-án, koradélután, napközbeni időpontban, lenne aktív pasi(k) akit érdekelhetnék egy kellemes időtöltésre?
Ma délelőtt 11- körül a Hegedűsben?
Hát én ma voltam lent először a Hegedűsben.
Finom lehet.
Finom lehet.
Ma, most valaki laza mókára 50 éves kor alatt? Légy ápolt. Ha nem gondolod komolyan, akkor ne jelentkezz. Arckép csere után, ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor tali, nem órákig tartó levelezést keresek. Előre is köszi a megértést.
Sziasztok..hegedűsbe hétvégén megy valaki, srácokhoz csatlakoznek és bent meglatjuk mi a felhozatal.
Sziasztok mi egy 37/44 éves pár vagyunk.glory café látogatáshoz keresünk párokat illetve fiatal nagy farkú pasikat .parnal nem kell nagy farok
Fiatalabb, ápolt, Hegedűsbe most egy kis mókára?