Azért nem kérdezted, mert nemhogy kommunikálni nem mertél, de még közelebb menni sem. Ugyanis ha közelebb mentél volna, akkor láttad volna, hogy az a "lány" travi volt, és amúgy egyvalaki miatt volt ott.
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 17:40
Azt erősen kétlem, hogy ők lettek volna az előre meghirdetett páros. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

azért nem kérdeztem mert annyira nem fontos ,csak mellékesen érdekelt volna
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Csütörtök (02. 27.) este jönne a Glory-ba fiatal (max 35 éves) srác aki átlógatná?
azért nem kérdeztem mert annyira nem fontos ,csak mellékesen érdekelt volna
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap nincs fix fellépő lány. Szoktak ilyenkor is lenni párok de ritkább
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 16:59
Törölt felhasználó (4752562)

Golryba ma nem tudjatok ki lesz az esti lany?
Parok varhatoak esetleg..
egy Par
egy Par
Golryba ma nem tudjatok ki lesz az esti lany?
egy Par
egy Par
Ha vágysz rá, hogy hosszan kényeztessenek akkor írj.
Senki nem szokott járni innen a Hegedűs Gyula utcai szexmoziba?
Heves megyébe is kelene hasonlo hely
Gyertek a Glory ba, szívesen be mutatom a helyet
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 11:59

Sziasztok!
Vasàrnap este Glory, vagy valami màs!?
Tudnàtok segîteni?
Mèg nem jàrtam ilyen helyen
Tudnàtok segîteni?
Sziasztok!
Tudnàtok segîteni?
Tudnàtok segîteni?
Sziasztok!
Tudnàtok segîteni?
Tudnàtok segîteni?
Hello!
Ma délután 2-re, nyitásra lány, pár, transzi a Hegedűsbe?
Ma délután 2-re, nyitásra lány, pár, transzi a Hegedűsbe?
Miért nem kérdezted meg a pasit, ha csak a nő tűnt el?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 22. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 17:00

A tegnap hová tünt a szőke hőlgy a Hegedűs ből?? Tudja valaki? mert megjelentek Ss a nő eltűnt.Mi lehetett az oka
Hètfőn dèlelőtt a Hegedűs moziban leszek,uni vagyok,45 tapasztalt
Sziasztok 34 éves pasi vagyok, sose voltam még ilyen helyen, esetleg hétköznap napközben vagy délelőtt érdemes menni?
Illetve ha valaki megy szívesen csatlakoznék hozzá, sose voltam, nem tudom hogy működik.
Köszönöm
Privube írj légyszi
Illetve ha valaki megy szívesen csatlakoznék hozzá, sose voltam, nem tudom hogy működik.
Köszönöm
Privube írj légyszi

Ma 22.15-kor a Hegedüsben valaki cumizni öreg, de eleven faszt?
A tegnap hová tünt a szőke hőlgy a Hegedűs ből?? Tudja valaki? mert megjelentek Ss a nő eltűnt.Mi lehetett az oka
Ma esten7 utan passzivval taliznek hegedusben
Nincs , de szerintem bármelyik teremben szívesen látnak travit, a termek identitása eléggé összemosódott...
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2025. 02. 22. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)