A tegnap hová tünt a szőke hőlgy a Hegedűs ből?? Tudja valaki? mert megjelentek Ss a nő eltűnt.Mi lehetett az oka
Ma esten7 utan passzivval taliznek hegedusben
Nincs , de szerintem bármelyik teremben szívesen látnak travit, a termek identitása eléggé összemosódott...
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2025. 02. 22. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a Hegedüsben van travi terem?
Köszönjük a hölgynek a részvételt a Glory Cafe-ban! Többször is sikerült kivégeznie ráadásul mindezt közönség előtt, ami egy plusz izgalmat adott a dolognak.
Jó éjszakát mindenkinek, én ma tuti jól alszom...

A pàrocska megjelent de semmi.a csaj eltünt
Sziasztok
Holnap délelőtt 10:00-kor valaki Hegedűs?
Holnap délelőtt 10:00-kor valaki Hegedűs?
Sziasztok, engem érdekel a dolog és szívesen gyönyörködnék bennetek
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 08:39

Pénteken a Hegedűsben lennék a párommal 52é vékony hölgy. A terv szerint be nem szeretne venni senkit, de izgatja, hogy közönség előtt dugnám meg. 20-22h között. Nem vagyon ott nagyon tapasztalt. A hetero teremben ilyenkor sokan szoktak lenni?
Ezek szerint nem igazán kedvelt hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 19. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 18:22

Törölt felhasználó (4772619)

Sziasztok. Hatvanban a vasútállomásra szokott járni valaki?
Mindenféle testalkatú előfordul, a teltebbtől a soványig. A "nagyképűségről" annyit, hogy függ attól hogyan állnak hozzájuk. Velem még nem flegmázott egyik sem (igaz normálisan közelítettem mindenkihez).
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 17:43

szóló hőlgy re gondolsz? Vannak akkorák mind a medve.nem egyszer vóltam,még nagyképűek is
Sziasztok!most szopnek egy jot a 8.kerulet környéken !felmegyek szívesen és leszoplak
Nagy csomagos pasit keresek akinek magyarul: (nagy logós heréjű nagy faszut) ami nagyon ritka.
Ma Hegedűsbe valaki 14-től?
Ma egy kaland valaki? Érdekel a kanos és nagyfarkú pasasok, tele zacsival.
Pár esetleg délelőtt Hegedűs?
Enyhe biszex pár Budapestről?
szóló hőlgy re gondolsz? Vannak akkorák mind a medve.nem egyszer vóltam,még nagyképűek is
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 02. 18. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 14:33

A Hegedűs nagyon lutri. Amióta felújították nagyobb a forgalma, de totál változó mikor van lent pár. Van hogy 1-2 napig egy sem, máskor meg egy nap megfordul több is.
Ami tutibb az a Glory, ott azért mindig vannak párok, szóló nők is.
Ami tutibb az a Glory, ott azért mindig vannak párok, szóló nők is.
gyertek csak ,lessz menet.Ott leszek
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 08:39

Pénteken a Hegedűsben lennék a párommal 52é vékony hölgy. A terv szerint be nem szeretne venni senkit, de izgatja, hogy közönség előtt dugnám meg. 20-22h között. Nem vagyon ott nagyon tapasztalt. A hetero teremben ilyenkor sokan szoktak lenni?
Sziasztok!ma 3ora után élveznék egy jót a 15.ker környékén.Barmiben benne vagyok