Gyertek le velem valamelyik napon !Akár ma is ráérek fél ötig !
(Ez egy válasz gemelli üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 14:03

Sziasztok! Valaki összefoglalná pár mondatban, hogy működik ez a szexmozi?
) Lehet, hogy lemennénk, de nem ismerjük a ház szabályait... A lényeg: lehet a nagyteremben is dugni, vagy csak a kabinokban?

Sziasztok.Kedden dun jártam a dob utcai moziban,volt egy fiatal srác kockás ingben,sötét farmerben és világos dzsekiben.Ha vagy és magadra ismersz,légyyszi írj rám privátban!Köszi!
Sziasztok!
A Glory Cafe ezt irta most ki az idövonalára:
"Jövő héten nyitás! A szerdát céloztuk meg, hét végén már látjuk pontosan, melyik nap lesz! Mint írtuk, egyelőre déltől este 10-ig van engedély az önkormányzat új rendelete miatt, de kérvényezzük az éjszakai nyitva tartást, reméljük nem lesz probléma."
A Glory Cafe ezt irta most ki az idövonalára:
"Jövő héten nyitás! A szerdát céloztuk meg, hét végén már látjuk pontosan, melyik nap lesz! Mint írtuk, egyelőre déltől este 10-ig van engedély az önkormányzat új rendelete miatt, de kérvényezzük az éjszakai nyitva tartást, reméljük nem lesz probléma."
Köszi az infót!Szombaton nyit állítólag.
(Ez egy válasz Tetováltlány üzenetére (2015. 09. 08. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 19:37

Szia!
Én ugy tudom,hogy a Glory Cafe szept 11-én fog nyitni, pénteken.. Legalább is facen ezt irták..
Én ugy tudom,hogy a Glory Cafe szept 11-én fog nyitni, pénteken.. Legalább is facen ezt irták..
Szia!
Én ugy tudom,hogy a Glory Cafe szept 11-én fog nyitni, pénteken.. Legalább is facen ezt irták.. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 08. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 19:06
Én ugy tudom,hogy a Glory Cafe szept 11-én fog nyitni, pénteken.. Legalább is facen ezt irták.. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 08. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1136752)

Sziasztok!A Glory Cáfé-ról tud valaki nyilatkozni?Elvileg ma nyitott,de a megadott címen nincs semmi.
Köszi!
Köszi!
Üdv!Most rá érő pár a Dob utcai moziba?Mi megyünk!
Pusz!

Pusz!
Sziasztok!A Glory Cáfé-ról tud valaki nyilatkozni?Elvileg ma nyitott,de a megadott címen nincs semmi.
Köszi!
Köszi!
igen igen vannak
(Ez egy válasz Bombaszaki810 üzenetére (2015. 09. 08. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

A kabinokban van glory hole?
(Ez egy válasz Tetováltlány üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 14:10

Szia gemelli!
Vannak szobák, kabinok és a nagyterem. Bárhol lehet sexelni
A nagy teremben vannak fotelok meg 2 fekvő alkalmatosság

Ma voltam a Dob utcában, volt lent egy pár, nagyon szexi, kedves Hölgytaggal. Sajnos bezárkóztak egy kabinba, de volt olyan szerencsés, akit a Hölgy kényeztetett!
Szia!
Persze hogy lehet!Végülis szinte mindenhol!Ha nem zavar a néhány fős nézőközönség akkor pláne!Ha zavarna akkor vannak kisebb és nagyobb kabinok!Szóljatok mikor mentek
(Ez egy válasz gemelli üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze hogy lehet!Végülis szinte mindenhol!Ha nem zavar a néhány fős nézőközönség akkor pláne!Ha zavarna akkor vannak kisebb és nagyobb kabinok!Szóljatok mikor mentek

) Lehet, hogy lemennénk, de nem ismerjük a ház szabályait... A lényeg: lehet a nagyteremben is dugni, vagy csak a kabinokban?

Szia gemelli!

ma dob utca ? (24 178 80 sportos bi 17/4,5)
Szombaton valaki szexmozi, vagy akár kettesben/hármasban alkalmi szex?
Sziasztok! Én szívesen lemennék, de gondolom nem felelek meg a keresési feltételeiteknek.. :(
Sziasztok! Ma estére keresek alkalmi kapcsolatot hölgy vagy pár társaságában, esetleg szexmozi??
Utazni tudok, természetesen normális keretek között. Fényképeimet megtalálod/megtaláljátok a többit privátban.
Utazni tudok, természetesen normális keretek között. Fényképeimet megtalálod/megtaláljátok a többit privátban.
Sziasztok! Ha lenne par v holgy ki lenne kiserom szexmoziba es szimpatikusnak es kedvere valonak tart h megismerkedjem velem irjon itt v privatban
nekünk igazad van, fontosabb a kultúrált belső, mint a kigyúrtság, mert nem csak gyors numerákra keresünk húst.
de mint mondtad, ízlések és pofonok
sok sikert a sütögetéshez

de mint mondtad, ízlések és pofonok

a pékek sokat gyúrnak