ma valaki(k)?

Fiatal, sportos bi srác tervez ma lemenni a Dob utcába?
Én még sose voltam, jó lenne egy kalauz!
Én még sose voltam, jó lenne egy kalauz!

Sziasztok!
Holnap megyünk le párommal a dob utcai moziba.
Kedves fiatal pár, akik mult héten szombaton végig néztétek a lupán a szeretkezésünket, örülnénk ha jönnétek!!!
Ha nem alkalmas akkor is irjatok, vegyük fel a kapcsolatot...
Más párok társaságának is nagyon örülnénk!
Nem sex partnereket keresünk, inkább olyan párt akik kilesnének minket lent a mozi kabinjában és fordítva...
Kölcsönös szimpátia esetén izgatna minket egy légtérben az egymás elötti sex.
Irjatok Priviben!
Holnap megyünk le párommal a dob utcai moziba.
Kedves fiatal pár, akik mult héten szombaton végig néztétek a lupán a szeretkezésünket, örülnénk ha jönnétek!!!
Ha nem alkalmas akkor is irjatok, vegyük fel a kapcsolatot...
Más párok társaságának is nagyon örülnénk!
Nem sex partnereket keresünk, inkább olyan párt akik kilesnének minket lent a mozi kabinjában és fordítva...
Kölcsönös szimpátia esetén izgatna minket egy légtérben az egymás elötti sex.
Irjatok Priviben!
sziasztok ma d.u lenézek a dob utcai moziba akinek felkeltettem az érdeklödését irjon privit

Sziasztok
Holnap délelőtti órákban párt vagy hölgyek keresek, akiknek lenne kedve egy kis gabalyodáshoz.
30 éves vékony testalkatú pasi vagyok. Budapest
Holnap délelőtti órákban párt vagy hölgyek keresek, akiknek lenne kedve egy kis gabalyodáshoz.
30 éves vékony testalkatú pasi vagyok. Budapest
párhoz beszállnák 39 éves psi vastag farok somogy baranya
Sziasztok. Ma este párral vagy lánnyal ismerkednék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi.
Ma esteleg valaki, akihez lehetne csatlakozni?
Nekem egyszer törölték a hozzaszolasaimat nert a beszélgető partner olyat váltott ki belőlem
szerintem esztike és Judit hozzászolásai nem ide valoak,hol az admin?Folytassatok privatban!

WTF??
Gratulálok judit23,Esztike!Színvonal...na az van. Azt hszem lekopok az oldalról.
Sziasztok!

Gratulálok judit23,Esztike!Színvonal...na az van. Azt hszem lekopok az oldalról.
Sziasztok!
Szia!
Nem tudom,mi értelme van beszólni a másiknak. Főleg olyanokat felesleges fikáznod,akik nem csak itt tépik a szájukat, hanem találkoznak is. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 31. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 31. hétfő 19:01
Nem tudom,mi értelme van beszólni a másiknak. Főleg olyanokat felesleges fikáznod,akik nem csak itt tépik a szájukat, hanem találkoznak is. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 31. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752077)

Üdv!Mi egy jó párszor lent voltunk,amikor itt hírdetettek.Sajnos egyszer nem találkoztunk veletek,mert NEM JÖTTÖK!Pénzt kaptok vagy kapsz ezért,hogy csalogasd az embereket?Szerintünk,csak egy napsütötte(azaz langyos) kis pöcs vagy.Szeretnénk csalódni bennetek,mivel mi OTT LESZÜNK!
Eszti
Eszti

Sehol nem volt tegnap pár,ratyika!Gyertek le,folytköv.!Ja gondolom a párod nem ér rá,nem baj az én párom szívesen basz ...,mert ilyen szépen beszéltél velem.
Szépnapot,ratyika!
Szépnapot,ratyika!
Üdv!Beigazolódott a gyanunk!
A hozzászólásodból látszik mekkora ratyi vagy.Gondolom te voltál az ,akit hátúl ápolgattak
orrba-szájba
Szépnapot,ratyika!

Szépnapot,ratyika!
Sziasztok
A héten délelőtt hölgyet vagy párt keresek egy kis gabalyodásra.
Igényes, borotvált, vékony testalkatú pasi vagyok. Budapest vagy környéke
A héten délelőtt hölgyet vagy párt keresek egy kis gabalyodásra.
Igényes, borotvált, vékony testalkatú pasi vagyok. Budapest vagy környéke
haliho
Ma ki lesz lent?

Bocsánat elrontottam a mai naprol van szó
(Ez egy válasz davidbviktor üzenetére (2015. 09. 01. kedd 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 01. kedd 04:57

Sziasztok holnap d.e10 és d.u 6óra között megyek a dob utcai moziba lányokkal párokkal szívesen találkoznék privátban irjatok légyszi és eggyeztetünk vagy itt tel.06702717750
Sziasztok holnap d.e10 és d.u 6óra között megyek a dob utcai moziba lányokkal párokkal szívesen találkoznék privátban irjatok légyszi és eggyeztetünk vagy itt tel.06702717750
Srácok!Nem kell sietni,nem keresünk kanokat!MÉG TÉGED SEM!!
Üdv!Mi egy jó párszor lent voltunk,amikor itt hírdetettek.Sajnos egyszer nem találkoztunk veletek,mert NEM JÖTTÖK!Pénzt kaptok vagy kapsz ezért,hogy csalogasd az embereket?Szerintünk,csak egy napsütötte(azaz langyos) kis pöcs vagy.Szeretnénk csalódni bennetek,mivel mi OTT LESZÜNK!
Eszti
Eszti