Sziasztok 25 éves fehér bőrű kék szemű biszex fiú vagyok Ceglédbercelen megtalálható. Autós tali, kényeztetés bármi kis mocskos izgalomra vevő vagyok, ha kell megyek kocsival megoldom. Fiúk lányok egyaránt hívjatok! Ne írj hívj. Nem nézem az üzeneteket! +36 70 884 9008 Gábor
Bármikor elérhető vagyok, akár éjszaka is hívhatsz!
Bármikor elérhető vagyok, akár éjszaka is hívhatsz!
Kedves, ápolt párnál szopnék-nyalnék
Ma délután fél3 körül lenéznék... lány vagy pár csatlakozna? lent lesz valaki?
Mi a helyzet lent ?
Fiatal sexy pár keres partnert autós sex talihoz szolnok -BP szakaszon
A héten napközben szívesenn lenéznék, ha megy le pár, vagy hölgy. 33 éves, jól megáldott férfi vagyok.
Sziasztok mi egy 26/36 pár vagyunk Kata és Krisztián
ma este szivesen le mennénk a szex moziba ehhez keresünk nagy méretű pasikat vagy párokat
kataeskrisztian@gmail.com
06705916185
ma este szivesen le mennénk a szex moziba ehhez keresünk nagy méretű pasikat vagy párokat
kataeskrisztian@gmail.com
06705916185
Párokhoz szívesen csatlakoznék

holnap délután valaki lent lesz a Dob utcai moziban?

Szombat este jó müsor volt jól nyomta a hármas
Szerdán kb. fél 3-kor volt egy középkorú pár a Dob utcai szexmoziban. Nagyon csinos vékony fekete hajú és gyönyörű kék szemű hölgytaggal. A leghátsó szobánál kötöttek ki,ott szexeltek. Én voltam mellettetek. Nagyon finom volt a műsor. Ha olvassátok és fent vagytok itt a GG-n,légyszíves jelentkezzetek! Szívesen találkoznék még Veletek! Fekete kendős kék szemű jó méretű pasi
))

Sziasztok!
Ma esetleg holgy vagy par a dob utcai moziban? Udv. F
Ma esetleg holgy vagy par a dob utcai moziban? Udv. F
Tipikus 2 forintos kérdés. Kb. olyan hogy mik lesznek a lottó 5ös nyerőszámai. Sokat kell járni le és előbb utóbb szerencséd lesz. Én 6 évet jártam a Gloryhole-ba anno ide is jó pár éve rendszeresen,de még én se tudom a választ. Egyszer délután 2-kor van mindjárt 2 pár is aztán egy hétig semmi. Aztán este 8-kor esik be egy. Tudod ez így megy.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 05. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 05. szerda 23:06
Törölt felhasználó (1114172)

Sziasztok mikor lenne érdemes lemenni ha egy pasi párral szeretne találkozni? Délelőtt,délután vagy este?
Voltatok ?
Mit láttatok ? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 20:28
Mit láttatok ? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752077)

Nagyon gyenge!
Nagyon gyenge!
Szoló pasi szoba jöhet ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 19:04
Törölt felhasználó (752077)

Sziasztok!Ma lenézünk a dob utcai moziba.Párt keresnénk!
Sziasztok!Ma lenézünk a dob utcai moziba.Párt keresnénk!
Igen,van olyan hely ahol lehet hódolni a gloryhole os életörömöknek!dob utcai szexmoziban vannak glorylyukak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 06. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 06. csütörtök 08:07
Törölt felhasználó (980772)

Sziasztok!
Létezik még Pesten Glory?
Sziasztok!
Sziasztok mikor lenne érdemes lemenni ha egy pasi párral szeretne találkozni? Délelőtt,délután vagy este?