Sziasztok!Bejött a számításotok?Tetszett a műsor!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 28. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 28. kedd 15:34

Törölt felhasználó (892021)

Kicsit késöbb lehet lemegyünk a cicussal....mire lehet számítani így hétköznap estefelé?
Sziasztok!
Dob utcai mozizáshoz keresek jövőhétre partnert. Én egy 27 éves normális, igényes fiú vagyok, 184 magas 84 kg, sportos alkat. Várom a privát üzenetet, ha valakit érdekelne a dolog.
Dob utcai mozizáshoz keresek jövőhétre partnert. Én egy 27 éves normális, igényes fiú vagyok, 184 magas 84 kg, sportos alkat. Várom a privát üzenetet, ha valakit érdekelne a dolog.
hetfon voltunk nem volt lent senki
Sziasztok!
Ha írsz hogy mikor, akkor rád biztosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 28. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 28. kedd 15:34

Törölt felhasználó (892021)

Kicsit késöbb lehet lemegyünk a cicussal....mire lehet számítani így hétköznap estefelé?
6 korul vagyok!

Ma este párhoz csatlakoznék 20 óra után a hölgy örömére, Budapest és környékén!
Jelentkezés privátban.

Holgyek,parok Dob utca ma?!
Ma delutan en tuti lent leszek a Dob utcan!
Ma delutan en tuti lent leszek a Dob utcan!
Sziasztok,
Ma este valaki megy a Dob utcába?
Ma este valaki megy a Dob utcába?
Sziasztok!
Baranyában, Pécsen moziznék egy jót....
Baranyában, Pécsen moziznék egy jót....

Szombat este lánnyal- párral ismerkednék. 37 éves, független pasi vagyok.

Nyitás környékén van már ott valaki?
Sziasztok!Ma voltam lent a Dob utcában,de sajnos a vihar közbeszólt szinte üres volt a hely sajnos.
Hát a sors nem akarja hogy le jussak....indulnék és szakad az eső...
Megy most valaki Dob utcába?
Ilyenkor már van valamilyen "élet" a Dob utcai moziban?