Sziasztok! Tapasztalatok alapján melyik mozit ajánlanátok? Illetve mikor érdemes lemenni?
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Èrdemes ma lemenni??? Valaki??
Sziasztok! Lemennék. 8 körül ott tudnék lenni.
igen ez természetes! én sem fekszem össze mindenkivel válogatás nélkül az utcáról....!

én szivesen mennék párral, bár nem tudom a 18cm minek minősül......

Sziasztok Párok! Ma sex mozi?
Sziasztok!
Hétvégén Szex moziznék Párral vagy Pasival Baranyában.
Hétvégén Szex moziznék Párral vagy Pasival Baranyában.
Én fixen állíthatom, hogy ők nem kamusok! Találkoztam velük, igaz nem lett semmi, de legalább eljöttek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 28. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 17:40
Törölt felhasználó (886217)

Bírom pont a HGábor31Bp írja , hogy csak kamusok vannak itt ...velünk is ismerkedett , mire vártuk volna a hívását azóta eltűnt !
Bírom pont a HGábor31Bp írja , hogy csak kamusok vannak itt ...velünk is ismerkedett , mire vártuk volna a hívását azóta eltűnt !
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 04. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 08:48

Szia!
Mi nem vagyunk kamusok ,többször beszéltünk egyszer se jöttél el.:-((
Sziasztok! Pár mára vagy holnapra szexmozira? Kabinos együttlét?
Párokat keresünk mozira
hahó párok!!!!
Sziasztok!Pár ma mozi?
Kapucsino. Jönnétek moziba? Kabin? Ha igen akkor mikor?
Glory holeon keresztül szopatnék

Szia!
Szia!
Mi nem vagyunk kamusok ,többször beszéltünk egyszer se jöttél el.:-(( (Ez egy válasz HGábor31Bp üzenetére (2015. 04. 28. kedd 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 01:12
Mi nem vagyunk kamusok ,többször beszéltünk egyszer se jöttél el.:-(( (Ez egy válasz HGábor31Bp üzenetére (2015. 04. 28. kedd 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Van itt normális pár aki kedden vagy szerdán jönne moziba? Csatlakoznék mar ujra egy párhoz. Nem hiszem el, hogy csak kamusok vannak. Jelentkezzetek
Sziasztok. Van itt normális pár aki kedden vagy szerdán jönne moziba? Csatlakoznék mar ujra egy párhoz. Nem hiszem el, hogy csak kamusok vannak. Jelentkezzetek
Sziasztok!
Ha úgy adódna szívesen lenéznék én is, akár csak ismerkedni beszélgetni párokkal lányokkal ha akad megfelelő partner
Ha úgy adódna szívesen lenéznék én is, akár csak ismerkedni beszélgetni párokkal lányokkal ha akad megfelelő partner
Én szívesen, ha nem csak pár felé nyittok.