Én nem láttam lent párt! Sajna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 08. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 08. péntek 08:24
Törölt felhasználó (910591)

Voltatok lent? Milyen volt...?
Voltatok lent? Milyen volt...?
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 05. 05. kedd 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 05. kedd 23:59

Csütörtökön délután (15 körül) lemegyünk párommal a Dob utcába. Ő 40/165/67, vagány, nagy mellű nő. Csak hetero dolgok jöhetnek szóba.
Csütörtökön kora délután lenézek a Dob utcába! Hete-ró pár jó lenne, ha lenne lent!
Csütörtökön délután (15 körül) lemegyünk párommal a Dob utcába. Ő 40/165/67, vagány, nagy mellű nő. Csak hetero dolgok jöhetnek szóba.
Sziasztok!
Budapesten keresek szexpartnert most szombatra. Írj! Kép van, mailben.
Budapesten keresek szexpartnert most szombatra. Írj! Kép van, mailben.
Sziasztok! Párok!Valakik terveznek holnapra mozit?
Párok ma mozi?
Kár
Köszi!Egy darabig bíztosan nem lesz kedvünk.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 05. 05. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Esetleg ma lenne kedvetek velünk eljönni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 05. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 05. kedd 10:09
Törölt felhasználó (752077)

Köszi!Mi is tudjuk,ennek ellenére mégis megsimizték a párom hasát.Ha pedig "ráüt a kezére" akkor mivagyunk bunkók.Ennyit erről.
Köszi!Mi is tudjuk,ennek ellenére mégis megsimizték a párom hasát.Ha pedig "ráüt a kezére" akkor mivagyunk bunkók.Ennyit erről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 05. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 05. kedd 07:05
Törölt felhasználó (1022352)

Szia!
A Dob utcában csütörtök este van hetero nap, meg talán szombaton is. Régebben voltam, akkor voltak párok. Más napokon gáz, ha nem bi az ember legalább...
A Dob utcában csütörtök este van hetero nap, meg talán szombaton is. Régebben voltam, akkor voltak párok. Más napokon gáz, ha nem bi az ember legalább...
Ma párt keresünk mozizni
Szia!
A Dob utcában csütörtök este van hetero nap, meg talán szombaton is. Régebben voltam, akkor voltak párok. Más napokon gáz, ha nem bi az ember legalább... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 04. hétfő 22:27
A Dob utcában csütörtök este van hetero nap, meg talán szombaton is. Régebben voltam, akkor voltak párok. Más napokon gáz, ha nem bi az ember legalább... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752077)

Dob utcai moziba ,miért nem lehet egy hetero napot tartani?!!Az alkalmazottak tudják ki meleg,hiszen ők is azok.Miért kell nekünk elvonulni,ne hogy a páromat(Gyurit) esetleg megtapizzák?!!Nevetséges az egész.Budapesti mozik közül,ez viszi a pálmát(a városunkban található mozikat értve)Erős a gyanum,hogy lassan feledésbe merül a Dob u 11.Nem mintha ez számítana.Egy fecske nem csinál nyarat.:@mérges:@ nagyon mérges >
ahhrr:@

Nekünk sem egy nagy élmény ám a folytonos kuncsorgásod valami nőnemű egyed után...
(Ez egy válasz yoyo31 üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire.. Mennyien vártunk egy ilyen hozzá szólásra...
Dob utcai moziba ,miért nem lehet egy hetero napot tartani?!!Az alkalmazottak tudják ki meleg,hiszen ők is azok.Miért kell nekünk elvonulni,ne hogy a páromat(Gyurit) esetleg megtapizzák?!!Nevetséges az egész.Budapesti mozik közül,ez viszi a pálmát(a városunkban található mozikat értve)Erős a gyanum,hogy lassan feledésbe merül a Dob u 11.Nem mintha ez számítana.Egy fecske nem csinál nyarat.:@mérges:@ nagyon mérges >
ahhrr:@

Sziasztok. Ki melyik mozit ajánlana tapasztalat alapján es mikor érdemes lemenni oda? Koszonom a választ es a segítséget. Van itt pár akit érdekelne pasi moziban?
Ma valaki???
Sziasztok!Holnapra keresünk párt mozira
Haliho... Ma èrdemes??