Bp páros. Hányta mennetek le? Lemennenk az szeretommel mi is
Csak párt
Csak pár??
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 05. 18. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresünk mozis kalandra is. Bpest
Holnap, azaz hétfőn délután tervez valaki lemenni?
lány szerepet kedvelve perverz vágyakkal bdsm glory hole érdeklődéssel is felruházva is test karbantartást keresek bi párok hölgyek]személyében

Csak part kerestek?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 05. 17. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Párt keresünk mozis kalandra is. Bpest
Sziasztok par v holgy kinek lenne kedve velem mozini ma?
Párt keresünk mozis kalandra. Bpest
Sziasztok
Holnap pesten járok s szeretnék benézni valamelyik moziba
tudnatok nekem ajánlani hova érdemes menni 12:00 és 15:00 között ?!!
Holnap pesten járok s szeretnék benézni valamelyik moziba

Jó ötlet... Nagyon jo..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 16. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 16. szombat 16:17
Törölt felhasználó (37937)

Ki jönne el velünk ma este Az Alleba egy unalmas filmre amin kevesen vannak ? A film alatt a lebukás veszélye nélkül mehetne a taperolás ! Csak hetero férfi, vagy bi hölgytagú pár jöhet szóba !
Ki jönne el velünk ma este Az Alleba egy unalmas filmre amin kevesen vannak ? A film alatt a lebukás veszélye nélkül mehetne a taperolás ! Csak hetero férfi, vagy bi hölgytagú pár jöhet szóba !
sziasztok ! Én egy 22 éves ápolt,őn magára igényes fiú vagyok,aki hölgyet keres szexvágyam csillapítására. Ha tetszenek a képeim és a videoim akkor várom a leveleket.
Milyen szombaton a mozi hangulata??

Hétfőn BP-i szexmozi? ki mit ajánl? dob u vs király u?
Párok, csajok ti melyiket preferáljátok?
Párok, csajok ti melyiket preferáljátok?
Szombaton valaki Dob u. délután? 18/4 farokkal keresek hölgyet, párt, travit, esetleg lányos passzív srácot.
sziasztok ! Én egy 22 éves ápolt,őn magára igényes fiú vagyok,aki hölgyet keres szexvágyam csillapítására. Ha tetszenek a képeim és a videoim akkor várom a leveleket.
Ma délután dob utca valaki?
Csütörtök délután valaki Bp-n szexmozizni?