Ma este Dob utca????Párok???
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Holnap, azaz pénteken délután lehet, hogy lenéznék én is. Péntek milyen nap szokott lenni?
Pár vagy esetleg egyedülálló Hölgy társaságát kívánom élvezni.
Hetero, kellemesnek mondott mérettel.

Sziasztok ! valaki ma eljonne velem sexmoziba ?? Irjatok !!
Voltunk szombaton a dob utcai moziba és jól is éreztük magunkat, egy jelentkező sráccal oda beszéltük meg a talit és még el is jött így jól sikerült az esténk. Tervezzük ,hogy nemsokára megint elmegyünk mozizni

Sziasztok, kedves és kulturált 22 éves pesti srác nagy intimmel párhoz csatlakozna akár mind2 fél örömére, ha szükséges szívesen utazom is, szerszámom jól használom és számomra nincsenek tabuk a szexben, szinte mindenben benne vagyok

Sziasztok ! Ma valaki csatlakozna hozzam szeymozizni ?? Meg nem voltam es kivancsi vagyok ! Csak lanyok/parok !!!
Én is szívesen mennék szex moziba párral vagy magányos hölgyel, de egyedül nem mennék mivel még nem voltam és a melegek közt sem szeretnék landolni.
Sziasztok ma este csatlakoznék párhoz dob utcai moziban valakik???
Párt keresünk mozira
Sziasztok!Estére szexmozizáshoz párt keresünk.
Hahó párok!
Pár délután párral menne moziba
Megyünk
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 05. 23. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresünk mozira. PÁRT
Mindenképp írjatok, h esetlegesen tudjunk készülni.
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 05. 23. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 23. szombat 07:41

Sziasztok!
Nekünk még bizonytalan,de vszinű jönne egy srác is.Itt fogunk írni ha letisztult az esténk és tudunk menni.Nagyon készülünk
)
Nekünk még bizonytalan,de vszinű jönne egy srác is.Itt fogunk írni ha letisztult az esténk és tudunk menni.Nagyon készülünk

Sziasztok!
)
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 05. 22. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Dob utca letudva
élmények hideg is meleg is
D (a felhozatal katasztrófa múlthét szombaton (nem általánosítunk)... A mozi hangulatos, fantörpikus
a személyzet aranyos, segítőkész... Lehetőségek még pesten?? Valakinek ötlet??
Dob utca letudva

Sziasztok! Ha egyeztetünk akkor szívesen megyünk veletek
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 05. 22. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 22. péntek 14:55

Szombat este úgy néz ki lenézünk a párommal a dob utcai szexmoziba.
Szombat este úgy néz ki lenézünk a párommal a dob utcai szexmoziba.