Meddig van nyitva a dob utcai mozi?
Mikor? Mi tervezzük
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 21. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 21. csütörtök 19:47
Törölt felhasználó (752077)

Csütörtök este eléggé üres a Dob utcai mozi.Pár esetleg tervezi,hogy lejön?
Csütörtök este eléggé üres a Dob utcai mozi.Pár esetleg tervezi,hogy lejön?
Sziasztok megy ma par vagy no le moziba?
Ma/holnap délután valami Bp-n szexmoziba?
Ma a kora délutáni órákban ki(k) tervez(nek) lemenni?
holnap dob utcai szexmoziban szolo pasiként párhoz csatlakoznék napközben
Sziasztok! Párt keresünk mozizni, csak párt
Ma este egyedul. Párok esetleg a Hegedűs Gyula utcai moziban?
16.30-Zárásig
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 05. 19. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 21:24

Sziasztok! Pedig jó lenne valami behatárolható időpont, mert akkor mi is úgy terveznénk
Ohhhhhh.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 19. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 16:04

Hüvös van itt lent a dob utcai moziban
.Párok?!! Ne írjatok,gyertek!

Sziasztok! Pedig jó lenne valami behatárolható időpont, mert akkor mi is úgy terveznénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 19. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 20:25
Törölt felhasználó (939692)

Holnap összefutnánk párral a Dob utcában...egyenlőre időpontot nem tudunk írni,hogy kb hány óra körül érkeznénk. :-P
Holnap összefutnánk párral a Dob utcában...egyenlőre időpontot nem tudunk írni,hogy kb hány óra körül érkeznénk. :-P
Jókor írod, h lent vagytok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 19. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 16:04

Párt keresünk
Oks! De tényleg sok a kamus.... és már bizalmatlanok vagyunk kicsit..... jó ha rád nem vonatkozik
(Ez egy válasz HGábor31Bp üzenetére (2015. 05. 19. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 11:14

Nem az a fajta ember vok aki kamuzik, csakhogy ingyen puncihoz jusson. Nem is értem sokan miért teszik? Adott helyzetben úgyis kiderül. Vérciki helyzet. Min láttad, nem azt kérdeztem,hogy szóló pasiként mehetek e? Láttam,hogy párként párt kerestek. Így ennek megfelelően írtam.
Nem az a fajta ember vok aki kamuzik, csakhogy ingyen puncihoz jusson. Nem is értem sokan miért teszik? Adott helyzetben úgyis kiderül. Vérciki helyzet. Min láttad, nem azt kérdeztem,hogy szóló pasiként mehetek e? Láttam,hogy párként párt kerestek. Így ennek megfelelően írtam.
Köszönöm,hogy megítélsz és véleményt alkotsz anékül,hogy ismernél. Az,hogy a tapasztalataid alapján ez kamunak minősül nem tehetek. Az a legrosszabb itt,hogy tényleg sok kamus van. Ezáltal rengeteg olyan előítélet van aminek nincs értelme. Ha ez is a véleményed rólam ám legyen. De nagyon örülnék,hogy ha nincs erre tapasztalatod velem kapcsolatosan akkor ne alkoss mások szemében is hamis képet rólam. Hálás lennék. Köszönöm
Szeretővel mi? Hát ez nagyon kamusan hangzik.
(Ez egy válasz HGábor31Bp üzenetére (2015. 05. 18. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)