Nyiregyen nincs ilyen mozi???

mennénk, lenéznénk, lennénk...
Ez vajon mi miatt van?! Alig találni kijelentő módban megfogalmazott igét, állandóan csak a feltételes mód. Érdekes...
Ez vajon mi miatt van?! Alig találni kijelentő módban megfogalmazott igét, állandóan csak a feltételes mód. Érdekes...
sziasztok.jöv héten lenéznénk a dob utcai moziba, párok jelentkezését várjuk, ill különösen nagy intimmel rendelkezőkét glory holy s játékra
Sziasztok mi egy 24/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellöl holnap estére/22:00-tól/keresünk kellemes méretü pasikat max két pasit csak a hölgy örömére helyünk van utazni tudj
06705916185 arc és intim képeket várunk a kataeskrisztian@gmail.com email cimre
06705916185 arc és intim képeket várunk a kataeskrisztian@gmail.com email cimre
holnap megy valaki a dob utcába?
parommal lennenk holgy odaado szexpartnere
Szerintem lenézek én is.
ma mennenk a parommal 19 ora korul
Ma 7 óra körül lemennék....valaki(k)?
Szisztok!
Mi is régóta fantáziálunk róla hogy lemegyünk, de még nem született meg a végső elhatározás.
Érdekelne hogy nektek milyen volt az első benyomás?
Üdv.
Zs & T (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 22. péntek 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 22. péntek 23:57
Mi is régóta fantáziálunk róla hogy lemegyünk, de még nem született meg a végső elhatározás.
Érdekelne hogy nektek milyen volt az első benyomás?
Üdv.
Zs & T (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 22. péntek 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68131)

Sziasztok!
Végre az elhatározásig jutottunk. Holnap 08.23. szombat délben lemegyünk a barátnőmmel a király utcai sex moziba. Sok jót és rosszat is halottunk, de izgat a kiváncsiság és egyszer mindenféleképp kiprobáljuk.
Szivesen vennénk párok jelentkezését is, ülhetnénk egymás mellett, közös szimpátia esetén nem venné zokon a barátnöm a hölgy közeledését, én a hölgy és a pasiét is... bár semmi tapasztalatunk de nagyon kipróbálnánk.
Úrak! kukkolni élvezkedni masztizni lehet, de mindenkit megkérnénk tartsa be az illemes távolságot, nem pasi csoport sexre megyünk és nem is keresünk beszállót!!! Csupán az izgalmat élményt keresünk!
Végre az elhatározásig jutottunk. Holnap 08.23. szombat délben lemegyünk a barátnőmmel a király utcai sex moziba. Sok jót és rosszat is halottunk, de izgat a kiváncsiság és egyszer mindenféleképp kiprobáljuk.
Szivesen vennénk párok jelentkezését is, ülhetnénk egymás mellett, közös szimpátia esetén nem venné zokon a barátnöm a hölgy közeledését, én a hölgy és a pasiét is... bár semmi tapasztalatunk de nagyon kipróbálnánk.
Úrak! kukkolni élvezkedni masztizni lehet, de mindenkit megkérnénk tartsa be az illemes távolságot, nem pasi csoport sexre megyünk és nem is keresünk beszállót!!! Csupán az izgalmat élményt keresünk!
Szóló pasi a közelből?
(Ez egy válasz neven üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 01. hétfő 11:14

Pár csinos odaadó hölgytaggal, Dob utcai látogatáshoz párok társaságát keresi.
Pár csinos odaadó hölgytaggal, Dob utcai látogatáshoz párok társaságát keresi.
szerda este megy le valaki a dob utcaiba? vagy esetleg ma?
Jön ma valaki a dob utcába?
Jelen!

sziasztok! én lemegyek ma 6 után. igaz én is heteró 30-as pasi vagyok. jó lenne ha lejönne lány vagy pár. nekem az is elég ha nézhetem őket. jóképű ápolt vagyok.
Sziasztok.
Én eddig kb 10 szer voltam a dob.u- ban és kétszer találkoztam párral spontán, úgyhogy ki lehet fogni, de azért ritka
Ma újra mennék, 16.30-18.30 között, esetleg ha valaki ráér nagyobb kedvel indulok el
Én eddig kb 10 szer voltam a dob.u- ban és kétszer találkoztam párral spontán, úgyhogy ki lehet fogni, de azért ritka

Ma újra mennék, 16.30-18.30 között, esetleg ha valaki ráér nagyobb kedvel indulok el

Ezekszerint nem mozizik ma senki?
Ma este valaki(k) dob utca?

Sziasztok!
Ma megy valaki ma este a dob utcába?
Ma megy valaki ma este a dob utcába?