Bár engem invitálnátok 1x , pattanék mint gumilabda a betonról

46 éves férfi vasárnap délelöttre huncutkodni vágyó lányt,párt keres Nyíregyháza és vagy BP
környékén. Autóban, szabadban ,panzióban ahol csak szeretnéd.
környékén. Autóban, szabadban ,panzióban ahol csak szeretnéd.
Ma lemennênk...
Pàrok, valaki lesz lent..?
Pàrok, valaki lesz lent..?
Azért te,vagy ti is vagytok egy valakik,egy időben ti is azt csináltátok mint most jázmin,őrűlten keresünk de senki sem ok,most meg már te -ti is csak az észosztók sorába sorolnak akik évek óta itt olvasnak,viccesen keresnek,mert az ilyenek teszik -tették tönkre a komolyságot.
sziaszto, mi is lemennenk a parommal

Törölt felhasználó (916389)

Judit23 egy igényes pár és mi taliztunk is már velük. Senkinek nincs joga megkérdőjelezni döntésüket...főleg nem egy szoló pasinak akinek fogalma sincs milyen párosan keresni. A pár Hölgy tagja jobb esetben nem egy kurva és igen is megválogatja kivel fekszik le. Ezt a kicsit másképpen működő férfiaknak meg kell érteni és tiszteletben kell tartani. Mondom párként keresni nagyon nehéz...mi is tapasztaljuk.
Judit23 egy igényes pár és mi taliztunk is már velük. Senkinek nincs joga megkérdőjelezni döntésüket...főleg nem egy szoló pasinak akinek fogalma sincs milyen párosan keresni. A pár Hölgy tagja jobb esetben nem egy kurva és igen is megválogatja kivel fekszik le. Ezt a kicsit másképpen működő férfiaknak meg kell érteni és tiszteletben kell tartani. Mondom párként keresni nagyon nehéz...mi is tapasztaljuk.
Sajnálattal hallom, hogy ennyi negatívum ért innen Titeket. Csak remélni tudom h nem lesztek annak példája h tud egy remek pár beleunni és reményét feladva általánosítani....Nem vitatom, tényleg rengeteg a kamu, a valótlan szereplő ezen az oldalon, de bízom benne h ér még Titeket is kellemes meglepetés...fel a fejjel minden jót.
Az ajánlatom továbbra is áll, ha egyszer jobb passzban lesztek fussunk össze a moziban
sziasztok
Az ajánlatom továbbra is áll, ha egyszer jobb passzban lesztek fussunk össze a moziban

Sziasztok,én azért irtam nektek multkor,mert tetszettek a képeitek,sürün irtok ide, és mivel nem ott lakom,hanem jòval messzebb,hàtha csinàlnànk egy jò délutànt.Ez nem bunkò,nem bànto szerintem
Nincs is több a helyben... Judit233 is erőlködik de senki nem tetszik nekik... Majd szólunk ha Brad Pitt lent lesz
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 12. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 12. kedd 12:08

Törölt felhasználó (461385)

Sziasztok,hiàba irtam hogy hétfõ délutàn,jöjjön valaki a doubt utcàba,senki nem jelentkezett.Én bementem,kb 15. 00 kor, volt bent hàrom,négy pasi, leültem a középsõ sorba,és kivertem kétszer a farkam.A függöny mõgül leskelõdtek,nembaj,had làssanak egy szép méretet.Maradtam még picit, nem jött olyan aki szinpi lett volna, ugyhogy eljöttem.
Sziasztok,hiàba irtam hogy hétfõ délutàn,jöjjön valaki a doubt utcàba,senki nem jelentkezett.Én bementem,kb 15. 00 kor, volt bent hàrom,négy pasi, leültem a középsõ sorba,és kivertem kétszer a farkam.A függöny mõgül leskelõdtek,nembaj,had làssanak egy szép méretet.Maradtam még picit, nem jött olyan aki szinpi lett volna, ugyhogy eljöttem.
Sziasztok! Mikor mentek le a moziba? Én akkor ott leszek!
Csak a pasikat szereti...mit szeretnél Tőle?
(Ez egy válasz Szende Masni üzenetére (2014. 08. 10. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 10. vasárnap 12:47

Az a baj, hogy itt időnként lelkes lányok és párok is bejelentkeznek, hogy ott lesznek, aztán kiderül, hogy valami sajnos közbejött. Én egyszer voltam lenn, amikor egy párral szépen egyeztettünk mindent, de a pár nem volt sehol, csak 10-12 szóló pasi. Ehhez meg még nem vagyok elég elszánt, gyorsan elmenekültem.
Viszont olvastam arról, hogy a régi, Radnóti utcai Gloryholybe néha lejárt egy olyan harmincas csajszi a férjével vagy a barátjával, aki azt szerette, ha sokan, akár 15-20 srác is megdugja egy alkalommal. Tudjátok, hogy ki ő? E-mailben szívesen felvenném vele a kapcsolatot.

Viszont olvastam arról, hogy a régi, Radnóti utcai Gloryholybe néha lejárt egy olyan harmincas csajszi a férjével vagy a barátjával, aki azt szerette, ha sokan, akár 15-20 srác is megdugja egy alkalommal. Tudjátok, hogy ki ő? E-mailben szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
Sziasztok ma mozi este? lanyok parok ki jon?
Az a baj, hogy itt időnként lelkes lányok és párok is bejelentkeznek, hogy ott lesznek, aztán kiderül, hogy valami sajnos közbejött. Én egyszer voltam lenn, amikor egy párral szépen egyeztettünk mindent, de a pár nem volt sehol, csak 10-12 szóló pasi. Ehhez meg még nem vagyok elég elszánt, gyorsan elmenekültem.

sziasztok,, holnap este(hétfő) 8 körül lenéznék a dob utcai moziba, Nagy lökést adna nekem ha bízhatnék benne h faszikon kívül lesz ott min. egy pár is. Szoktam olvasgatni ezt a fórumot, és azt lehet látni, ti vagytok ennek a műfajnak a legjobb képviselői.Az nem kérdés h szívesen csatlakoznék is, de boldoggá tesz már az is ha ott lennék... Eszméletlen élmény lenne titeket ott élesben látni.
Számíthatok a jelenlétetekre?
Minden jót ha nem találkoznánk
Számíthatok a jelenlétetekre?
Minden jót ha nem találkoznánk
Sziasztok. Ez csak reggeli beköszönés, vagy esetleg mentek ma?
Hölgyek,párok? Ma Dob utca szexmozi?
Pesten leszek,lenézek....

Pesten leszek,lenézek....
Héfõn NAPKÖZBEN,a dob utcai moziban lessz valaki.Én benézek.Irjatok,akàr telszàmcsere.
Sziasztok,ne màr hogy hétfõn napközben ne jöjjön senki a dob utcai moziba! Ha màr föntleszek Pesten,nehogy egyedül legyek.Irjatok,vagy telo szàm csere. Judit???????ti? Pusza