haho
....Ma lesz valaki lent..?
....Ma lesz valaki lent..?

Sziasztok
Hölgyeket keresek ! Én 18 éves vagyok , Budapesten élek , tapasztalatlan
. Inkább idősebb hölgyeket keresek , de ha fiatal vagy az is jó
Párok kérem ne írjanak . KIZÁRÓLAG HÖLGYEKET KERESEK

Ez a szöveg nagyon kamu szagú, nem különben az adatlapod
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 08. csütörtök 21:03

Törölt felhasználó (913410)

Sziasztok! Holnap megyünk a Dob utcai szexmoziba, 3 - fél 4 felé megyünk le. 22 éves pasi és 32 éves nő. Biszex pasikat, lányokat, párokat keresünk akik lejönnének velünk. Privátban írjatok, képpel!!!!
Sziasztok!
Ma délutáni közös masztira, franciára keresek hölgyet vagy párt Budapesten!
Ha izgalmas kalandra vágysz, írj priviben!
A szabadban, autóban vagy bárhol...
Ma délutáni közös masztira, franciára keresek hölgyet vagy párt Budapesten!
Ha izgalmas kalandra vágysz, írj priviben!
A szabadban, autóban vagy bárhol...
Sziasztok! Holnap megyünk a Dob utcai szexmoziba, 3 - fél 4 felé megyünk le. 22 éves pasi és 32 éves nő. Biszex pasikat, lányokat, párokat keresünk akik lejönnének velünk. Privátban írjatok, képpel!!!!
Sziasztok. 40-es pasi vagyok 20-as farkincámall,keresem az élvezetet,szombat vagyis 10-dike este 7 körül mennék a dob utcai moziba,keresem ki eljönne velem vagy egy párt ,ki elkalauzolna. Belsö üzit kérek.
Nem ismersz,tehát jobb ha befogod a szád!
Amúgy nem fogtok hiányozni senkinek, sehonnan sem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 05. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 05. hétfő 09:09
Amúgy nem fogtok hiányozni senkinek, sehonnan sem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 05. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (902281)
VIP

na persze meg ilyenek is!
na persze meg ilyenek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 04. vasárnap 21:27
Törölt felhasználó (756688)

Már a(z azóta sajnos megszűnt) Gloryholenak is törzsvendége voltam 6 éven keresztül,ami - igaz - jobb színvonalú volt a most lebecsmérelt Dob utcai szexmozinál,ahova szintén évek óta kevesebb rendszerességgel járok.
Nem tartom magam sem igénytelennek,hála isten kövér sem vagyok...nagy péniszem van...szóval sosem volt panasz a hölgyek részéről.... DE! kikérem a magam és a többi vendég nevében azt a pökhendi,neveletlen,tahó hangnemet,amelyet sikerült megütnöd.
Hogy merészelsz általánosítani csupán egyetlen látogatás alapján.Vagy szerinted egy kövér embernek,egy 70 éves nőnek,egy melegnek nincs joga elmenni egy szexmoziba? Ki vagy Te,hogy osszad itt az észt (ami láthatólag nem sok adatott meg)????
Amúgy Te sem vagy egy dekoratív,vonzó szexbomba....mégis olyan igényeitek vannak,hogy inkább tükörbe kellene nézni és elkezdeni edzeni.....
De legelőször is egy antikváriumba menjél és szerezd be az Illemkódex című könyvet! Hasznodra válna!
Elnézést az offért mindenkitól,de ezt muszáj volt kiadnom magamból....
Nem tartom magam sem igénytelennek,hála isten kövér sem vagyok...nagy péniszem van...szóval sosem volt panasz a hölgyek részéről.... DE! kikérem a magam és a többi vendég nevében azt a pökhendi,neveletlen,tahó hangnemet,amelyet sikerült megütnöd.
Hogy merészelsz általánosítani csupán egyetlen látogatás alapján.Vagy szerinted egy kövér embernek,egy 70 éves nőnek,egy melegnek nincs joga elmenni egy szexmoziba? Ki vagy Te,hogy osszad itt az észt (ami láthatólag nem sok adatott meg)????
Amúgy Te sem vagy egy dekoratív,vonzó szexbomba....mégis olyan igényeitek vannak,hogy inkább tükörbe kellene nézni és elkezdeni edzeni.....
De legelőször is egy antikváriumba menjél és szerezd be az Illemkódex című könyvet! Hasznodra válna!
Elnézést az offért mindenkitól,de ezt muszáj volt kiadnom magamból....
Na ilyenek voltak mint te!
(Ez egy válasz wireless0085 üzenetére (2014. 05. 05. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 05. hétfő 07:22

Igénytelen aki vonzódik a saját neméhez, és/vagy az idősebb hölgyekhez?
Ilyen megközelítésben inkább leszek "igénytelen", mint homofób.
Totál egyetértek Santaclaus-al, amit - remélhetőleg egy bocsánatkérést követően - megértesz és elfogadsz.
Totál egyetértek Santaclaus-al, amit - remélhetőleg egy bocsánatkérést követően - megértesz és elfogadsz.
Igénytelen aki vonzódik a saját neméhez, és/vagy az idősebb hölgyekhez?
Totál egyetértek Santaclaus-al, amit - remélhetőleg egy bocsánatkérést követően - megértesz és elfogadsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 04. vasárnap 14:58
Totál egyetértek Santaclaus-al, amit - remélhetőleg egy bocsánatkérést követően - megértesz és elfogadsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Nem ajánlatos menni!! igénytelen pasik mehetnek ,aki szereti a meleg pasikat,kövéreket,70 éves mamákat voltunk tegnap .Ijjesztő látvány volt és a belünk fordult ki a dob utcai moziból.soha többé!!
Már a(z azóta sajnos megszűnt) Gloryholenak is törzsvendége voltam 6 éven keresztül,ami - igaz - jobb színvonalú volt a most lebecsmérelt Dob utcai szexmozinál,ahova szintén évek óta kevesebb rendszerességgel járok.
Elnézést az offért mindenkitól,de ezt muszáj volt kiadnom magamból.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 04. vasárnap 14:58
Elnézést az offért mindenkitól,de ezt muszáj volt kiadnom magamból.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 04. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Nem ajánlatos menni!! igénytelen pasik mehetnek ,aki szereti a meleg pasikat,kövéreket,70 éves mamákat voltunk tegnap .Ijjesztő látvány volt és a belünk fordult ki a dob utcai moziból.soha többé!!
Sziasztok.
A héten tervezi pár vagy lány valamelyik mozi látogatását? szívesen mennék én is abban az időpontban, akár csak vizuális élményekért. Képet emailben tudok küldeni.
A héten tervezi pár vagy lány valamelyik mozi látogatását? szívesen mennék én is abban az időpontban, akár csak vizuális élményekért. Képet emailben tudok küldeni.
Baranyában létezik ilyen mozi?
Mégegyszer leírom a gyengébbek kedvéért Párt keresünk ,korban hozzánk illőt,valóst nem kamu telefonszámmal !mint ma már 3 kamu számot kaptunk!!Akik vállalják a találkozót előtte,és ha szimpatikusnak találjuk egymást elmegyünk szexmoziba!!Puszi.Jázmin
ma este pár megy dob utcai szex moziba,jelentkezz privátban,vagy telefonon.Jázmin
Sziasztok!
Egyelőre csak nézelődni, dei én is szívesen lemennék valamelyik délután vagy este.
Csak tudnom kellene, melyik az az időszak, amikor lányok és párok is vannak, hogy ne csupa pasi vegyen körül.
Egyelőre csak nézelődni, dei én is szívesen lemennék valamelyik délután vagy este.
Csak tudnom kellene, melyik az az időszak, amikor lányok és párok is vannak, hogy ne csupa pasi vegyen körül.
megyünk le mi is a 4 napban valamikor!megbeszélhetjük
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 10:12
Törölt felhasználó (913410)

Sziasztok! Fiatal pár vagyunk, a társkeresőben van is képünk. Párokat, lányokat keresünk akik lejönnének velünk a Dob utcai moziba. Privátban írjatok! puszi Sandra
Sziasztok! Fiatal pár vagyunk, a társkeresőben van is képünk. Párokat, lányokat keresünk akik lejönnének velünk a Dob utcai moziba. Privátban írjatok! puszi Sandra
Sziasztok!
Párt, hölgyet fényképeznék, videóznék szex közben. Esetleg ha igény van rá beszélnék 3-nak a hölgy örömére.
Holnap, vagyis Vasárnap délután ráérnék!
Várom Budapesti hölgyek, párok leveleit priviben!
Párt, hölgyet fényképeznék, videóznék szex közben. Esetleg ha igény van rá beszélnék 3-nak a hölgy örömére.
Holnap, vagyis Vasárnap délután ráérnék!
Várom Budapesti hölgyek, párok leveleit priviben!