VALÓBAN IGÉNYES,JÓMEGJELENÉSŰ PASI VAGYOK..MÉG SOSEM VOLTAM SEXMOZIBA EGY OLYAN LÁNYT ESETLEG PÁRT KERESEK AKI ELJÖNNE VELEM.. AKÁR MÁR MA IS..
Sziasztok!
Van olyan klub Budapesten, ami olyan, mint a régi Radnóti utcai klub? Vagyis olyan, ahol rendszeresen van vetkőző lány vagy vetkőző fiú? Szóval valami szervezett műsor is...?
Kati
Van olyan klub Budapesten, ami olyan, mint a régi Radnóti utcai klub? Vagyis olyan, ahol rendszeresen van vetkőző lány vagy vetkőző fiú? Szóval valami szervezett műsor is...?
Kati
Jövő szerdára (apr.23) Budapesten nap közben igényes fiatal párt keresünk! Privát üzenetet várunk! Ancsa+Viktor
Holnap delutan estere keresnek vekony sracot a dob utcai moziba akit lehet dugni es o is dug engem irjatok privit es telcsiszamot
Holnap 2-3 ora fele lentleszunk a kiraly utcai moziba gyertek hejes parok fiuk batran jo kis buli lessz
Szia!
Mikor mentek? Én 6 körül érek le, persze csak ha Ti is jöttök
Mikor mentek? Én 6 körül érek le, persze csak ha Ti is jöttök

Sziasztok! Szeretnék csatlakozni szexházibulikban, házi swingerbulikban, vagy aki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is mert csatlakozni szeretnék! ( csak Debrecenben ha lehet mert utazni sajnos nem tudok ) Jó lenne meg tapasztalni a többes örömöket, imádnám az biztos! Írjatok privát üzenetet mindenkinek válaszolok!
Üdv: Egy szeximádó szingli Pasi vár téged! További szép napot

Szerda este felé valaki, érdemes lemenni?!
Szóló hetero ffinek érdemes lemennie valamikor...?
Sziasztok!
Budapesten hol van szexmozi? Van aki jönne velem?
Budapesten hol van szexmozi? Van aki jönne velem?

Mikor mennétek? Ma?

Dob utcában csütörtöki napokon szopatnék
Debreceni szexmoziba mikor érdemes menni ?????

haha, most látom... : D
(Ez egy válasz par33 üzenetére (2014. 04. 05. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 05. szombat 15:25

Legalább a topicban ne legyen már helyesírási hiba vazzzzzzzzzzz....
jófej biszex pasival vagy párral lenéznék a héten szexmoziba, magas vékony srác vagyok

Ma este a párommal meglátogatjuk a dob utcai mozit,szívesen ismerkednénk párokkal,a hölgytag csinos szexi és odaadó 305915286.
Mikor lesztek lenn legközelebb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 03. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 03. csütörtök 22:41
Törölt felhasználó (913410)

Sziasztok!
Már egyszer voltunk lenn a clubban és tetszett nektek a műsor
Mikor menjünk le megint? Mikor lenne érdemes, azt szeretnénk, hogy minnél többen legyetek. Fiúk ide írjatok!!! Párok ha valaki lejönne velünk várjuk a leveleiteket.

Ma este? 9-10 körül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 03. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 03. csütörtök 22:41
Törölt felhasználó (913410)

Sziasztok!
Mikor menjünk le megint? Mikor lenne érdemes, azt szeretnénk, hogy minnél többen legyetek. Fiúk ide írjatok!!! Párok ha valaki lejönne velünk várjuk a leveleiteket.