Ma este? 9-10 körül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 03. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 03. csütörtök 22:41
Törölt felhasználó (913410)

Sziasztok!
Már egyszer voltunk lenn a clubban és tetszett nektek a műsor
Mikor menjünk le megint? Mikor lenne érdemes, azt szeretnénk, hogy minnél többen legyetek. Fiúk ide írjatok!!! Párok ha valaki lejönne velünk várjuk a leveleiteket.

Sziasztok!
Mikor menjünk le megint? Mikor lenne érdemes, azt szeretnénk, hogy minnél többen legyetek. Fiúk ide írjatok!!! Párok ha valaki lejönne velünk várjuk a leveleiteket.

..én is!!!

Sziasztok. Debreceni fiatal 28-29 éves vékony pár vagyunk,bi högytaggal. Szivesen ismerkednénk hasonló koru lányokkal. Esetleg párokkal. Szóló ffiak levele olvasás nélkül kuka. Várjuk vállalkozó szellemü láyok,párok leveleit.
Sziasztok
Fiatal csinos pár vagyunk. A Dob utcai szexmoziba szívesen lemennénk párral pénteken vagy szombaton. Priviben írjatok levelet. A társkeresőben van rólunk kép!
Fiatal csinos pár vagyunk. A Dob utcai szexmoziba szívesen lemennénk párral pénteken vagy szombaton. Priviben írjatok levelet. A társkeresőben van rólunk kép!
Igen. Szerintem szívesen kipróbálnám én is párral ott lent.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 30. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 30. vasárnap 22:36
Törölt felhasználó (852066)

szivesen kiprobálnám én is milyen..pár akivel összefuthatok?
szivesen kiprobálnám én is milyen..pár akivel összefuthatok?
szia priviben beszéljunk.pesti pár
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 16:45
Törölt felhasználó (910883)

Sziasztok, Király utcai sexmoziba, megyek ma este kb 9 re érek le, van kedve valakinek csatlakozni??

Sziasztok, Király utcai sexmoziba, megyek ma este kb 9 re érek le, van kedve valakinek csatlakozni??

Sziasztok!
Újra szombat van, ma lenne kedvetek lejönni ? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 22. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 22. szombat 20:19
Újra szombat van, ma lenne kedvetek lejönni ? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 22. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904377)

Sziasztok!
Arra lenne igény, hogy miközben a párom dug hátlról a nagy szobában közben a lyukon keresztül leszopjam a pasikat? De csak gumiban szopnék! Válaszoljatok!!! Ha van rá igény akkor pénteken vagy szombaton lemegyünk!!!
Arra lenne igény, hogy miközben a párom dug hátlról a nagy szobában közben a lyukon keresztül leszopjam a pasikat? De csak gumiban szopnék! Válaszoljatok!!! Ha van rá igény akkor pénteken vagy szombaton lemegyünk!!!
Sziasztok!
Szeretném én is megtudni, hogy melyik hegyre mentetek.....
köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 27. csütörtök 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 27. csütörtök 23:29
Szeretném én is megtudni, hogy melyik hegyre mentetek.....
köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 27. csütörtök 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (905869)

irtunk priviben...
Mai nap 15-16 óra körül tervezi valaki a dob utcai szexmozit meglátogatni? Párok esetleg Hölgyek ?
irtunk priviben...
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2014. 03. 27. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (905869)

mi felmentünk a hegyre, a parkolóba kocsival.
délután 4-6 között elég sokan voltunk, és csak a környékünkön volt 4 páros
délután 4-6 között elég sokan voltunk, és csak a környékünkön volt 4 páros
ma lesz lent valaki?
Sziasztok! Nagyon szivesen lemennek a dob utcaba egy fiatal par tarsosagaban. Nem viltam meg, igy jo lenne egy rutinosabb parral lemenni
kerlek irjatok privatot

Sziasztok.
Többes felállásban most nyitó, fiatal pár vagyunk.
Hétvégére keresünk hölgyet vagy párokat laza, kötetlen, izgalmas dolgokra…
Esetleg helyet keresünk, ahol lehet ismerkedni, várnánk erre is ajánlatokat: szauna, fürdőzés…stb.
Anita: 172/60/31é szőke, vékony,jó testű,borotvált
Zsolt:172/74/37é barna, sportos, borotvált
Budapest és környéke…
Többes felállásban most nyitó, fiatal pár vagyunk.
Hétvégére keresünk hölgyet vagy párokat laza, kötetlen, izgalmas dolgokra…
Esetleg helyet keresünk, ahol lehet ismerkedni, várnánk erre is ajánlatokat: szauna, fürdőzés…stb.
Anita: 172/60/31é szőke, vékony,jó testű,borotvált
Zsolt:172/74/37é barna, sportos, borotvált
Budapest és környéke…
mi felmentünk a hegyre, a parkolóba kocsival.
délután 4-6 között elég sokan voltunk, és csak a környékünkön volt 4 páros (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2014. 03. 26. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
délután 4-6 között elég sokan voltunk, és csak a környékünkön volt 4 páros (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2014. 03. 26. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok a dob utcában!Hulla üres......
Sajnos nem láthatóak a fotók! :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 25. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 25. kedd 19:22
Törölt felhasználó (904377)

Raktunk fel képeket a társkeresőbe
Szívesen látnátok minket a Dob utcában? Várjuk a véleményeket