nyíregyen vagy debrecenben tud valaki?
Ápoltság, tisztaság alap nálam. Nagy méret nincs
És izmosnak sem tartom magam
Van kis pocak

Sziasztok!
Csinos, fiatal, ápolt lányt?
Tigris és párja
Csinos, fiatal, ápolt lányt?
Tigris és párja
Sziasztok!
Olyan párt keresnék akiket elkísérhetnénk moziban. Még nem voltam, és szeretnék egyszer elmenni megnézni milyen is egy ilyen hely. Valaki?
Olyan párt keresnék akiket elkísérhetnénk moziban. Még nem voltam, és szeretnék egyszer elmenni megnézni milyen is egy ilyen hely. Valaki?
Mik az elvárások?

Sziasztok!
Ma délután vagy este szívesen masztiznék lány vagy pár elott Budapesten bárhol!
Lehet autóban vagy akár parkban is.
Gyere és kukkolj, vagy masztizzunk együtt!
Ma délután vagy este szívesen masztiznék lány vagy pár elott Budapesten bárhol!
Lehet autóban vagy akár parkban is.
Gyere és kukkolj, vagy masztizzunk együtt!
sziasztok a hétföi mozi sajna elmarad majd legközelebb sajnáljuk
Sziasztok! Hölgyet keresnék,illetve párokhoz csatlakoznék, hetero alapon,kizárólag a hölgy örömére. Sportos,potens,intelligens,jó "állóképességű"férfi vagyok. Fotó rólam az adatlap társkeresős részében található. Választ belső levélben,vagy a jimmyneutron72@freemail.hu-ra kérnék.
Sziasztok mennék én is szívesen

Szia.Én szívesen jönnék. :o) Lehet?
Hol laktok?
sziasztok hétfön 14-16 közt pár ? pasi dob u?? tel számot irj
Köszi Andi!Nagy élmény volt!

2014.02.28-án sokan két pár is írta, hogy lemegy Dob utcába, de egyik sem jelent meg, ezek után mit erőlködjön az ember? Santaclausnak igaza van!
Már régóta olvasom a hozzászólásokat.....és csodálkozom...
Itt mindenki a másikra vár és az "azt mondták,azt hallottam,állítólag" -ban hisznek....
Talán le kellene menni és személyesen kipróbálni....
Számtalan pár is hitegeti itt a nagyérdeműt.... én ezekre mit sem adok...
De érdekes módon,amikor lemegyek (kb. havonta 2x jutok el sajnos),akkor mindig akad valami huncutság.Értsd ezalatt,hogy párok is vannak...
Bár tény,hogy anno a Gloryhole sokkal izgalmasabb hely volt,a Dob utca 11. sem olyan rossz,mint amilyennek sokan itt beállítják.....
Itt mindenki a másikra vár és az "azt mondták,azt hallottam,állítólag" -ban hisznek....
Talán le kellene menni és személyesen kipróbálni....
Számtalan pár is hitegeti itt a nagyérdeműt.... én ezekre mit sem adok...
De érdekes módon,amikor lemegyek (kb. havonta 2x jutok el sajnos),akkor mindig akad valami huncutság.Értsd ezalatt,hogy párok is vannak...

Bár tény,hogy anno a Gloryhole sokkal izgalmasabb hely volt,a Dob utca 11. sem olyan rossz,mint amilyennek sokan itt beállítják.....
valahol reklámozni kell a saját boltodat... Tudod, hogy megy ez?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 11. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 11. kedd 15:57
Törölt felhasználó (905869)

Mi is szerettünk volna többször lemenni, de mindig csak abba botlunk, hogy állítólag volt nagy buli.....
De mindenki csak hallott róla....
Amikor ott vagyunk, akkor meg......
Amikor ott vagyunk, akkor meg......
Mi még nem voltunk szexmoziban, de klubban már sokszor. Ez olyan mint egy klub? Ha más, miben más?
Mi is szerettünk volna többször lemenni, de mindig csak abba botlunk, hogy állítólag volt nagy buli.....
Amikor ott vagyunk, akkor meg...... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 10. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 10. hétfő 15:54
Amikor ott vagyunk, akkor meg...... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 10. hétfő 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803942)

Valaki már megint bedobta a kamu bombát. Párok csak ritkán járnak le, innen meg szerintem senki

Szexmoziba holnap délelött jönn valaki Bp-en?
Valaki már megint bedobta a kamu bombát. Párok csak ritkán járnak le, innen meg szerintem senki