Szia
Nagyon izgalmasan hangzik én szívesen elmennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 15:06
Nagyon izgalmasan hangzik én szívesen elmennék

Törölt felhasználó (887796)

Jövő héten hétközben, napközben megyünk le a király utcai moziba egy hölgy ismerősömmel. Pasikat váruk. Gyertek minél többen. Gumival mindenki dughatja. Popóba is. Öklözni is lehet. Csak normális pasikat várunk. Szólok ha már megvan a pontos időpont.
Jövő héten hétközben, napközben megyünk le a király utcai moziba egy hölgy ismerősömmel. Pasikat váruk. Gyertek minél többen. Gumival mindenki dughatja. Popóba is. Öklözni is lehet. Csak normális pasikat várunk. Szólok ha már megvan a pontos időpont.
Csütörtökön megyünk a Dob u-ba a francia órára. Ha van akit érdekel az oldalamon leírtak szerinti hármas, beszállhat.
Sziasztok!
nem voltam még ilyen helyen. szívesen lemennék/kipróbálnám. vélemények?tapasztalatok? esetleg lenne hölgy illetve pár akit elkísérhetnék?
nem voltam még ilyen helyen. szívesen lemennék/kipróbálnám. vélemények?tapasztalatok? esetleg lenne hölgy illetve pár akit elkísérhetnék?
Kinek lenne kedve eljönni velem csütörtökön forgatásra Dob utcába?
Ma 14 órától a Dob utcai Erotikacenterben szívesen kukkolnék és én is kukkolható vagyok
Lányok,nők,párok....
40-es pasi kellemes intim mérettel (21/5cm).

Kedden vagy szerdán lesz lent a dob utcában pár vagy lány? Szívesen beszállnék bárkihez bármire

Sziasztok,én a segitségeteket kérném,egy 40es rövid vörös haju bögyös de nem kövér fizetös hölgyet keresnék,mert a tárcám az irataimal hamarabb elment mint a szerszámom,ha valaki látná bárhol kérlek jelezétek felém,elöre is köszönöm jol ki volt sminkelve igy elég kellendö.
Ha nem akar menni, akkor nincs
(Ez egy válasz t-omi-boy üzenetére (2014. 02. 07. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 07. péntek 19:10

sziasztok.
érdeklödnék ,hogy van e értelme levinni a csajomat a dob utcába?
sziasztok.
Ma este lemennénk a párommal a dob utcába....PÁr esetleg csatlakozna?
Hány óra körül lesztek lent?
Szia!
Küldtem levelet priviben
Kellemes hétvégét,
Üdv Zoli
Küldtem levelet priviben
Kellemes hétvégét,
Üdv Zoli
Szia! Én szívesen lemennék, még nem tudom a beosztásomat, hogy hétfőn dolgozom-e, de más napok is szóba jöhetnek. Ti mikor értek rá? Esetleg mozin kívül, máshol?
szép napot! Laci

ma este nem néz le valaki?
Sziasztok!
Ma este lenne kedve valakinek velem masztizni?
Francia vagy egyéb finomságok is lehetnek.
Ha csak nézni szeretnéd, azt is lehet.
Autóban vagy bárhol itt Budapesten!
Csak hölgyet vagy párt keresek!
Ma este lenne kedve valakinek velem masztizni?
Francia vagy egyéb finomságok is lehetnek.
Ha csak nézni szeretnéd, azt is lehet.
Autóban vagy bárhol itt Budapesten!
Csak hölgyet vagy párt keresek!
Ha csak hölgyet vagy párt kerestek, akkor ne szexmoziba menjetek. Ott szinte csak pasik vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 26. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 26. vasárnap 16:48
Törölt felhasználó (877583)

Sziasztok! csütörtökön ismét lemennénk a Dob utcába 7 óra körül, amennyiben egy kedves hölgy, vagy pár velünk tartana. Belső leveleket várunk! Kamusok linkek, kíméljenek!
Sziasztok! csütörtökön ismét lemennénk a Dob utcába 7 óra körül, amennyiben egy kedves hölgy, vagy pár velünk tartana. Belső leveleket várunk! Kamusok linkek, kíméljenek!
Hétfőn megy lány vagy pár? Mert én este hat körül lenézek, ha valaki kedvet érez, csatlakozzon

31.én valaki? Moziznék...
))