Bizony, ott csapatunk!
(Ez egy válasz lightmy88 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este GloryCafé?

Aktív pasik! Ma este egy mozis kaland?
Sziasztok.Jön valaki ma délelőtt a Királyba?
Sziasztok.Ma délelőtt jön valaki a Királyba?
Volt pár tegnap a szexmoziba??
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
mennyi buzi
Koszi a parnak tegnap a hegedusben

Sikerült?
(Ez egy válasz Oxnby üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 17:11

Ma újra megpróbálok "lyukra futni" a Királyban! Remélem, sikerrel járok...
privátban egyeztessünk, ha szeretnél szopni

Bocs, de miért is hívjanak személyre szólóan bárkit is??? Leírták hova mennek és mikor (és ők valós pár, s igen-igen belevaló a hölgy), ha ott vagy akkor ott vagy, ha nem akkor lesznek ott helyetted mások akik nem várják külön kérelem benyújtását hogy odamenjenek valahova
(Ez egy válasz hesszmaister üzenetére (2024. 10. 29. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 29. kedd 17:50

Sziasztok,gyonyortol,lucskos szep estet kivanok.hmmm,en bizti szivesen ki keszulnek veletek ha mntek valamere es meghivnatok..az kurva Is........

www.glorycafe.hu
Hegedűs Gyula eleje és Király utca - ezek szexshop is egyben, guglival egy pillanat alatt megtalálod őket (Ez egy válasz Leothemysterious üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 31. csütörtök 05:46
Hegedűs Gyula eleje és Király utca - ezek szexshop is egyben, guglival egy pillanat alatt megtalálod őket (Ez egy válasz Leothemysterious üzenetére (2024. 10. 31. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Valaki le tudná nekem írnia Budapesti GloryHole ok elhelyezését ?
Illetve, hogy merre találok szexmozit ?
Sziasztok.Ma délelőtt 11 körül a Királyban valaki?Szoptatni szeretnék.
Hegedusben este 7-8 szopatnek, dugnek
Sziasztok.
néha szoktam menni a glory kabin miatt nekem tetszik
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 10. 25. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,gyonyortol,lucskos szep estet kivanok.hmmm,en bizti szivesen ki keszulnek veletek ha mntek valamere es meghivnatok..az kurva Is........
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 10. 29. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este mennyire lehet mozgás a Királyban? Tervezek menni 7-8 körül, szopnék igényes farkat glory kabinban.
Megyek ha mentek!hany korul?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 10. 29. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Meddig leszel ott?
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 10. 29. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott sötét van. Minek álarc?
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 10. 29. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)