Valaki most Hegedűsbe?
Valaki most Hegedűsbe?
En ittvagyok , kb meg 4-5 en
Van valami élet a Hegedűsben?
Sziasztok.Ma délelőtt valaki,valakik a Hegedűs sexmoziban.Én 40 es átlagos pasi vagyok,17/6-os intím mérettel.
Ilyen gyenge profillal?
(Ez egy válasz icehoki üzenetére (2024. 09. 17. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Attól függ mit kerestek... párok nagyon hektikusan járnak (van hogy egy nap több is, máskor napokig egy sem). Ha párokat kerestek akkor Glory, vagy swinger.
Ha plusz pasikat kerestek beszállónak akkor Kánaán tud lenni egy szexmozi is (de azokat is bőven találtok a Glory-ban is és klubokban is).
A mozi inkább azoknak a pároknak ajánlott, ahol biszex pasi, vagy hetero alapon szeretnének a móka kedvéért spontán beszállókat biztonságos környezetben. A Király nagyon meleg, de a Hegedűsben is akad bőven meleg/biszex pasi, viszont kezelhetőek (nem tolakodóak), heteró alapon beszállásra is lehet találni. (Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 10:05
Ha plusz pasikat kerestek beszállónak akkor Kánaán tud lenni egy szexmozi is (de azokat is bőven találtok a Glory-ban is és klubokban is).
A mozi inkább azoknak a pároknak ajánlott, ahol biszex pasi, vagy hetero alapon szeretnének a móka kedvéért spontán beszállókat biztonságos környezetben. A Király nagyon meleg, de a Hegedűsben is akad bőven meleg/biszex pasi, viszont kezelhetőek (nem tolakodóak), heteró alapon beszállásra is lehet találni. (Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello, a Hegedűsbe érdemes még menni párnak? Vagy teljesen bemelegedett.......?
Szia, írtam priv!
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár napja is volt ott egy jó kalandom párral. Ez uton is köszönöm.
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap délelőtt 10 -11között a Hegedűsben?
Sziasztok ma délelőtt 11 körül mennék a Hegedűsbe lenne esetleg valaki akit életemben először leszophatnék?
Sziasztok
Holnap mennék Budapestre és tervezem meglátogatni valamelyik mozit.
Valaki privátban leírná mire számíthatok / hogyan működik?
Inkább privátban légyszives
Holnap mennék Budapestre és tervezem meglátogatni valamelyik mozit.
Valaki privátban leírná mire számíthatok / hogyan működik?
Inkább privátban légyszives
Sziasztok,kivancsi hetero srac vagyok Budapestrol aki sose fogott mèg masik farkat es sose szoptam mèg.Lenne olyan aki bevezetne ebbe a vilàgba?koszi
Eletem elso hegedus gyula utcai kalandja lenne. Lyukon keresztul szopiznek csupasz, illatos nagy farkincat a szuz szammal. Valaki segit Nekem?
Sziasztok. Párokkal taliznék a hegedűsbe délután
Szexmoziban lyukon át szopnék ma.
Kinek lenne kedve átdugni a farkát?
Kinek lenne kedve átdugni a farkát?
Este 8 után a Király már halott. A Hegedűsben van élet még olyankor. Legközelebb írj rám!
(Ez egy válasz Balazs2002 üzenetére (2024. 09. 13. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki megy ma ?
Igen 13órakor hegedűs Gyula szex mozi ba
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 09. 14. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)