Hegedűsben szopatna valaki 7 körül?
Sziasztok! Kb fél 6-6 körül vagy a Hegedűsbe, vagy a reptérre megyek. Lesz lent hölgy, vagy pár? Privátban beszéljünk!
Holnap este 6-7 körül szopnék lehetőleg nagyobb farkat mélytorokkal hegedűsben.
Könyörgök jelentkezzen az a pasi a végen JOL LESZOPTAM Ő SZERINTE ÉN SZOKTAM A LEGJOBBAN RENDKÍVEK KÖZÜL
Itt vagyok a hegedusbe ki akar leszopatni
Nincs még meg hogy mikor mennénk. Lehet csak jövő héten
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 14:32

Írd ki, mikorra mennétek a pároddal, akkor biztos lesznek lent. Sokan olvassák a fórumot.
Írd ki, mikorra mennétek a pároddal, akkor biztos lesznek lent. Sokan olvassák a fórumot.
(Ez egy válasz Peter911 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 13:00

Köszönöm szépen a választ. Már délelőtt is érdemes a Hegedűsbe menni?
Köszönöm szépen a választ. Már délelőtt is érdemes a Hegedűsbe menni?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 09. 10. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 12:38

Az első, nagyobbik terem a heteró. Viszont mivel ugyanaz a jegy van mindkét mozira, így oda-vissza korzóznak az emberek, azaz a heteróban is lehet meleg/biszex (a meleg terembe viszont nem megy be heteró mert minek?). Nem tolakodóak viszont, ha látják mi a pálya akkor nem nyomulnak.
A Király gyakorlatilag full meleg.
A Király gyakorlatilag full meleg.
Az első, nagyobbik terem a heteró. Viszont mivel ugyanaz a jegy van mindkét mozira, így oda-vissza korzóznak az emberek, azaz a heteróban is lehet meleg/biszex (a meleg terembe viszont nem megy be heteró mert minek?). Nem tolakodóak viszont, ha látják mi a pálya akkor nem nyomulnak.
A Király gyakorlatilag full meleg. (Ez egy válasz Peter911 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 12:31
A Király gyakorlatilag full meleg. (Ez egy válasz Peter911 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk sajnos csak a délelőtti órákban jó. A Hegedűsben 2 terem van. Az első vagy a hátsó a hetero?
Nekünk sajnos csak a délelőtti órákban jó. A Hegedűsben 2 terem van. Az első vagy a hátsó a hetero?
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 10. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 11:29

Glory Cafe az fokkal jobb szerintem, más az elképzelés, kicsit igényesebb, természetesebb közeg. Van honlapja, nézzetek rá.
Glory Cafe az fokkal jobb szerintem, más az elképzelés, kicsit igényesebb, természetesebb közeg. Van honlapja, nézzetek rá.
(Ez egy válasz Peter911 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve Budapesten csak ez a két mozi van? Párommal mennénk.
Fiatalabbak, vagy közép korosztály nem is?
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 10. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Batyus idősek szoktak lenni.
Király utcai szexmoziba a délelötti órákban szoktak lenni? Érdemes odamenni?
Sziasztok! Mennék ma délután a Hegedűsbe. 3 körül szoktak lent lenni?
Hello. Ma este 18:30-19:00 körül Hegedűs utcai mozi? Aktív biszex vagyok. Csak és kizárólag egyoldalúan szopatnèk.
Sziasztok.
Moziba valaki aki szopna és dugható is?
Moziba valaki aki szopna és dugható is?
Ma délelőtt Hegedűs?
Glorycafeban ma délután?