Semmilyen beosztás nincs, mindenki akkor megy amikor akar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 24. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 11:26
Törölt felhasználó (4752420)

És van valami beosztás, hogy kik mikor járnak? Fiúk, lányok, párok, leszbik, melegek??
Szoktak, de nagyon változó, van amikor egy nap 2-3 pár is megfordul, máskor három napig semmi.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűsbe jön most valaki?
Hegedűs most?
Ki szeretne ma egy kellemes szopást glorhole-ban? Írj priviben, ma este 9-kor megyek.
Sziasztok. Jön most pár a hegedűsbe?
Köszi
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 14:21

Elofordul de ritka.
Multkor egy par pont falta egymast a nagyterem hatso sorban mikor mentem.
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este
Sziasztok. Csütörtök fél 5 fele mennék a Királyba.
Vastag tömzsi vagy nagy farkat szopnék viszonzás nélkül.
Vastag tömzsi vagy nagy farkat szopnék viszonzás nélkül.
Elofordul de ritka.
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este (Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk en ritkan jarok, akkor is kzarolag pentek v szombat este (Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pénteken délelőtt fél 10 körül valaki(kik) a Hegedűsbe?
Szokat a hegedusbe egyáltalán járni hölgyek vagy párok?
Ma delutan valaki hegedusbe ?
Sziasztok! Sose voltam még, de férfias passzivként szivesen csatlakoznék valakihez egy ilyen jellegű kalandra

És van valami beosztás, hogy kik mikor járnak? Fiúk, lányok, párok, leszbik, melegek??
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 24. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma esetleg 14 óra körül Hegedűs v király utcai mozi?
Holnap nyitás után kicsivel lesz valaki a Hegedűsben? Sok mindenre nyitott vagyok, sok minden érdekel, normális, átlagos testalkatú srácként!
Hegedűs
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 24. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 10:29
Törölt felhasználó (4752420)

Sziasztok. Csak egy kérdésem lenne Hegedűs vagy Király??
Szia, melyikben voltál?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 15:12

Szombat este 22 :30 után voltam lent szétnézni.
Kulturált hely. Tiszta volt. Bisex vagyok. De úgy le szoptak ketten, hogy nem kelet szaladgálni mint a reptér kifutó végen kint a raly pályán szokás.
Jövök máskor is hétvégén. Parkolásé se kelet fizetni már este!
Kulturált hely. Tiszta volt. Bisex vagyok. De úgy le szoptak ketten, hogy nem kelet szaladgálni mint a reptér kifutó végen kint a raly pályán szokás.
Jövök máskor is hétvégén. Parkolásé se kelet fizetni már este!
Sziasztok. Csak egy kérdésem lenne Hegedűs vagy Király??
Hölgy vagy pár ma napközben a Hegedűs moziban lesz esetleg?
Írj privatban
Írj privatban