A Glory meleg- és biszextoleráns, de NEM melegbár! A többség heteró, de biszex pasik is vannak.
A játékszabályokat tartsd be - akár párnál, nőnél v. pasinál próbálkozol - azaz ne legyél tolakodó és fogadd el ha nemet mondanak (s ne kérdezd meg 2x ugyanattól ha már egyszer nemet mondott). S előbb kérdezünk, utána cselekszünk! (Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A játékszabályokat tartsd be - akár párnál, nőnél v. pasinál próbálkozol - azaz ne legyél tolakodó és fogadd el ha nemet mondanak (s ne kérdezd meg 2x ugyanattól ha már egyszer nemet mondott). S előbb kérdezünk, utána cselekszünk! (Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt a hegedűsben szopnék, köcsög vagyok, passzív vagyok, baszhatsz is, ha akarsz.
Melyik a legjobb sexmozi?
Én nagyon szívesen megszoptatlak....
(Ez egy válasz Martin366 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory cafeban pasiként van esély szopni?
Attól függ... ha meleg/biszex vagy akkor bármelyiket. A szimpla mozikban erős pasitöbbség van, nők szökévente, párok teljesen hektikusan vannak (igaszából nekik kánaán ha plusz pasikat keresnek). Estefelé a Gloryt érdemes megnézni, ha heteró vagy (bár ott délután is kellemes mókákba lehet futni).
(Ez egy válasz m.akos üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 12:15

Hétköznap melyik mozit ajánlanátok?
Még soha nem voltam, de izgatja a fantáziámat!
Engem is izgat,de Nagyon.... ahogy ott vernèm... és egyszer csak valaki jönne és szopna.....ahhhh de yooooo is lenne
(Ez egy válasz m.akos üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 12:15

Szia, írj!
Sziasztok!
Holnap(Hétfőn) reggel nyitás után lesz lent valaki esetleg? Még soha nem voltam, nem Pesti vagyok csak néha néha járok fel és holnap tudnék menni korán, mert 11tol dolgom van :( lesz lent valaki esetleg?
Holnap(Hétfőn) reggel nyitás után lesz lent valaki esetleg? Még soha nem voltam, nem Pesti vagyok csak néha néha járok fel és holnap tudnék menni korán, mert 11tol dolgom van :( lesz lent valaki esetleg?

Én tervezel lenézni ma este
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 06. 08. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki Hegedűs mazi? Közös hoki?
Ki megy ma a glorycafe ba?
Sziasztok. Ma este jön esetleg pár a hegedűsbe?
Ki melyik szexmoziba megy ma?
Sziasztok vasárnap 9h után Bp-en milyen szexmozit, vagy saunát ajánlanátok ami nyitva is van ilyenkor?

Egy csődört keresek tele zacsival valamelyik moziban. Van ilyen?
Ma 21:30 utan hegedusben szopatnek/szopnek
Ma szopatnék (nem öreget) valamelyik szexmozi kabinjában. Írj!
Attól függ mennyire vagy türelmes...
Szexmozi, Glory, vagy swinger.
(Ez egy válasz pers00073 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 11:55

Sziasztok! Fiatal sportos srácként nagyobb intimmel szívesen meglátogatnék Budapesten egy ilyen helyet. Hetero alapon. Hova érdemes menni?