Jöhettek ti is.
(Ez egy válasz DevilAngel üzenetére (2015. 11. 06. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 06. péntek 18:49

Akár mentek holnap, akár nem, az sokaknak lesz holnap nagy szopás

Pirosbetűs napok vannak nálunk,szóval tényleg szopás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 06. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 06. péntek 19:05
Törölt felhasználó (880733)
VIP

Jöhettek ti is.
Remélem, egyszer összefutunk vagy itt vagy máshol.
(Ez egy válasz DevilAngel üzenetére (2015. 11. 06. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer majd a TikTak-ban...(becsszóra)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 06. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 06. péntek 21:08

Törölt felhasználó (880733)
VIP

Remélem, egyszer összefutunk vagy itt vagy máshol.
Sziasztok! Szerdán (nov.11.) délután 15 óra körül lent leszünk a dob utcai moziban. Ápolt, igényes, normális, nem tolakodó pasikat várunk. A nagyteremben szeretnénk szexelni mindenki előtt. Be is lehet szállni, de csak ápolt pasiknak. Aki jön, privát üzenetben írjon.
Sziasztok tudja valaki,hogy jövőhét csütörtökön lesz francia óra a dob utcai moziba?

Elmarad a szerdai (nov.11.) dob utcai szexmozi látogatásunk. Máskor tudunk menni. Még nem tudjuk mikor. Majd itt jelezzük a pontos dátumot.
hello 176 80 b b intim 20/5 ápolt igényes vagyok bp
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Glory cafe helyről?
Most olvastam először róla és valamikor lehet lenéznék.
Sziasztok!
Hölgy, pár , pasi a dob utcai moziba valamikor?
Hölgy, pár , pasi a dob utcai moziba valamikor?
Szia!
Mi egyszer voltunk,nagyon kellemes a hely,szimpi a személyzet,közvetlenek .
Tiszta és még kedvemre való fiú is volt.
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is. (Ez egy válasz stanover30 üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 23:43
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is. (Ez egy válasz stanover30 üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Dob utcaiba nem jártok?Ahogy nézem a fotókat a hölgyről.....Szívesen megnézném közelebbről is
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 11. 10. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 10. kedd 13:32

Szia!
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is.
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is.
Hahó!
Ma este 9körül Glory Cafe? Tervezi valaki?
Ma este 9körül Glory Cafe? Tervezi valaki?
Halihó!
Csütörtökön este fele a Glory cafet érdemes meglátogatni,vagy inkább a Dob utcai műintézménybe látogassak el a filmfelvételre?Ha valamelyikbe jönne beválalós csaj vagy párocska akihez lehetne csatlakozni,szépen megkérem irjon már ide
kösziii
Csütörtökön este fele a Glory cafet érdemes meglátogatni,vagy inkább a Dob utcai műintézménybe látogassak el a filmfelvételre?Ha valamelyikbe jönne beválalós csaj vagy párocska akihez lehetne csatlakozni,szépen megkérem irjon már ide

Hello..Moziznèk is.. Valaki..glory?
Szoktunk oda is járni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 10. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 10. kedd 15:23

Törölt felhasználó (1138642)

Dob utcaiba nem jártok?Ahogy nézem a fotókat a hölgyről.....Szívesen megnézném közelebbről is

Remèlhetőleg igen lesz..
ma vki du a gloryban?
Van olyan akinek valós tapasztalata van?Nekem a dob anno pont bejött, de lehet szerencsém volt
vagy vkinek megtetszett a méretem
Van olyan akinek valós tapasztalata van?Nekem a dob anno pont bejött, de lehet szerencsém volt

sziasztok a üllöi ut elején de szerintunk jobb a dob utcai mozi
Sziasztok! A dob a jó..gyertek