Kedd délután,kora este terveznek párok mozilátogatást?Én megyek.Hová érdemes?Irjatok.BP
Hali! Ma jön pár, lány a Gloryba?
Ma este feleségemmel este moziba megyünk az Alleba ! ( 11. ker. ) Örülnénk ha csatlakozna hozzánk egy bi hölgytagból álló, vékony, normál testalkatú pár ! A moziban egymás párjaink simogatása, ismerkedés, és ha meg van a szimpátia akkor a lakásunkon folytathatjuk !
Valaki készül most moziba? Közös hoki, vagy orál 40 éves korig? 30as pasi vagyok
Pántek 14óra után Király utcai moziba jön valaki? Csajok, párok érdekelnek csak.
Párt vagy nőt keresek kemény, határozott kefélésre, szopásra. Autóban, más extrém helyen is lehet, az is izgat, ha a párod csak néz. Privátban elértek
Itgat ez a mozis dolog de nem értem hogy vetkőzzek le meztelenre és úgy legyek?
Valaki most a Dob utcába? Szopnék
Sziasztok! Ki jön ma Gloryba? Hölgy vagy pár?
Sziasztok! Készül ma lány vagy pár valamelyik moziba?
Valaki szopatna most?
Sziasztok! Ma este lány, pár készül a gloryba? Ha igen, szívesen csatlakoznék! Képek, információ az adatlapomon.
Gábor
Gábor
Készül most valaki valamelyik moziba? Privát leveleket várok.
Helló! Szombat délutántól hétfő reggelig Pesten tartózkodom! Terv szerint, benéznék a Dob utcai intézménybe, vagy este a Gloryba (hetero alapon), de persze ezt egy csinos, vékony lány, vagy ilyen hölgytagú pár bármikor felülírhatja!
Búvóhely adott a belvárosban, a Corvinon!

Köszi
Dolgozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 29. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 29. péntek 08:38

Törölt felhasználó (461385)

Hétfőn hová érdemes menni????
Hétfőn hová érdemes menni????
Hegedusben most?

Vasárnap megyek csak. Szülinapi wellness van vidéken!
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2017. 09. 27. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 27. szerda 14:55

Peldaul pont az erdekelne hogy mikor mesz le...
A weblapon elmaradt a heti kiiras, pusztan ezert erdeklodtem!
A weblapon elmaradt a heti kiiras, pusztan ezert erdeklodtem!

Szex mozi pontos cime kelene privátba ha kérhetem köszönöm