Sziasztok !
Péntek késő estétől vasárnap estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit hármashoz, akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Kérjük, hogy a közeljövőre való ötletekkel ne fáradjatok, csak most ezen a hétvégén jó !
Péntek késő estétől vasárnap estig szabadok vagyunk ! Keresnénk az olyan hetero, nem túlsúlyos férfit hármashoz, akinél megszállhatunk ! Esti beszélgetés, iszogatás, ismerkedés, szex. Ha valaki esetleg még valami kis programot is tudna szervezni nekünk, az jó volna ! Távolság nem akadály, utazni tudunk ! Jelentkezéseket, ötleteket privátban várjuk !
Kérjük, hogy a közeljövőre való ötletekkel ne fáradjatok, csak most ezen a hétvégén jó !
Ma sivesen összefutnék szinpi párral,valapejk moziba.A glory ba készülök.Irjatok.
Készül most valaki valamelyik moziba?
Ki szeretne most mozizni?
Sziasztok!
30-as bi srác vagyok, ma 4-5-ig a Dob utcai szexmoziban leszünk csajommal. Én szopnék ápolt farkakat, ő nézné
Gyeretek!
30-as bi srác vagyok, ma 4-5-ig a Dob utcai szexmoziban leszünk csajommal. Én szopnék ápolt farkakat, ő nézné

Holnap délután benézek a glory-ba.Érdemes kedden?Valakik mennek?Főként párok érdekelnek.Igényes,sportos jó méretű pasi ok.Ha Miskolc .BP.Közt vagytok.Társulhattok.
Valaki szopatna most?
Sziasztok!
Budapesten szeretnék megismerkedni/találkozni egy belevaló Hölggyel. Imádok orálisan izgatni, akár orgazmusig, de mindenre nyitott vagyok, nem zavarnak a perverziók sem. Írj bátran. Helyem is van a 13. kerületben.
További szép napot!
Budapesten szeretnék megismerkedni/találkozni egy belevaló Hölggyel. Imádok orálisan izgatni, akár orgazmusig, de mindenre nyitott vagyok, nem zavarnak a perverziók sem. Írj bátran. Helyem is van a 13. kerületben.
További szép napot!
Nyitva van most glory es beinduloban a buli, gyertek csak, csapjunk hatalmas vasárnapot!
Kedd délután,kora este terveznek párok mozilátogatást?Én megyek.Hová érdemes?Irjatok.BP
Hali! Ma jön pár, lány a Gloryba?
Ma este feleségemmel este moziba megyünk az Alleba ! ( 11. ker. ) Örülnénk ha csatlakozna hozzánk egy bi hölgytagból álló, vékony, normál testalkatú pár ! A moziban egymás párjaink simogatása, ismerkedés, és ha meg van a szimpátia akkor a lakásunkon folytathatjuk !
Valaki készül most moziba? Közös hoki, vagy orál 40 éves korig? 30as pasi vagyok
Pántek 14óra után Király utcai moziba jön valaki? Csajok, párok érdekelnek csak.
Párt vagy nőt keresek kemény, határozott kefélésre, szopásra. Autóban, más extrém helyen is lehet, az is izgat, ha a párod csak néz. Privátban elértek
Itgat ez a mozis dolog de nem értem hogy vetkőzzek le meztelenre és úgy legyek?
Valaki most a Dob utcába? Szopnék
Sziasztok! Ki jön ma Gloryba? Hölgy vagy pár?
Sziasztok! Készül ma lány vagy pár valamelyik moziba?
Valaki szopatna most?