Sziasztok!
Szívesen elkisérnék egy hölgyet a Glory Cafe-ba.
Negyvenes mindenre nyitott pasi vagyok.
Szívesen elkisérnék egy hölgyet a Glory Cafe-ba.
Negyvenes mindenre nyitott pasi vagyok.
Ma késő estére 22 óra utánra keresünk párosunk hölgytagja részére hetero, borotvált, nemdohányzó férfit meglepetésnek, aki tud masszírozni ! Hölgytagunk természetesen tud a meglepetésről, csak arról nem hogy ki lesz az ! A részleteket privátban ! Helyünk van a 11. kerületben ! Csak aki komolyan jönne, és aki tud fotót mutatni az jelentkezzen !
Csak ma leszek ott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 22. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 22. csütörtök 14:36
Törölt felhasználó (1267252)

Szombat?
Sziasztok! Tud valaki infót Baross utcai Glory caféről? Hétköznap milyen a kínálat párok, lányok, vagy az esti Gang Bang ?
Sziasztok. holnap du n pár v hölgy érettebb is aki szivesen jönne a Dob utcai klubba ? Bp i potens nagyobb méretü igényes férfival? választ priviben várok!
Szombat?
(Ez egy válasz Swartz üzenetére (2018. 02. 22. csütörtök 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 22. csütörtök 07:08

Sziasztok, holnap este 19:00 környékén valaki csatlakozna (esetleg pár) a dob utcába vagy a glory caffe-ba!?
Sziasztok, holnap este 19:00 környékén valaki csatlakozna (esetleg pár) a dob utcába vagy a glory caffe-ba!?
Köszi Cirmike az estét! Ma is nagyon fini voltál

Le ment egyáltalán ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 21. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 19:46
Törölt felhasználó (3058072)

haverom, lemész aszt tele lesz...
haverom, lemész aszt tele lesz...
Sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal , Milfekkel , heteró diszkrét igényes fiatal srác vagyok . Helyem van. Utazni tudok . swinger . házibuli is érdekelne . Minden jóban benne vagyok. diszkréció adott elvárt . Email schuster74@ és indamail.hu.
Üdv Mindenkinek .
Üdv Mindenkinek .
Valaki most glory?
Sziasztok! A héten szívesen csatlakoznék egy párhoz kölcsönös szimpátia esetén

Péntek kora este 19óra körül valaki a dob utcai moziba?
Kedd ( 02.20. ) késő délutánra - kora estére keresünk hetero, nemdohányzó férfit aki velünk tartana Újbudán egy Cinema moziba, ahol izgathatnánk közösen párosunk hölgytagját filmnézés közben, utána pedig egy hármas szexel befejezhetnénk a lakásunkon ! Fotó nélkül kérjük NE jelentkezzen senki !
Sziasztok valaki tud segiteni,Debreceni kamabarlang csapo utcan mukodik a mozi?
Sziasztok,
Péntek kora este 19 óra környékén szerintetek mire lehet számítani a Dob utcai moziban?
Péntek kora este 19 óra környékén szerintetek mire lehet számítani a Dob utcai moziban?

Sziasztok rá érek ha gondoljátok .
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 18. vasárnap 08:51

Kedd ( 02.20. ) késő délutánra - kora estére keresünk hetero, nemdohányzó férfit aki velünk tartana Újbudán egy Cinema moziba, ahol izgathatnánk közösen párosunk hölgytagját filmnézés közben, utána pedig egy hármas szexel befejezhetnénk a lakásunkon ! Fotó nélkül kérjük NE jelentkezzen senki !
Fizetős csajok fele egész jó....de azt az égetőnél is megkapni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 18. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 18. vasárnap 11:53

Törölt felhasználó (901201)

És akkor most a te kommentjeid emelik a színvonalat vagy javul bármi?
Én elég sok bombanőt is láttam már ott, mindenki megtalálja azt ami neki tetszik. Nyilván van benne egy szerencsefaktor is.
Én elég sok bombanőt is láttam már ott, mindenki megtalálja azt ami neki tetszik. Nyilván van benne egy szerencsefaktor is.
És akkor most a te kommentjeid emelik a színvonalat vagy javul bármi?
Én elég sok bombanőt is láttam már ott, mindenki megtalálja azt ami neki tetszik. Nyilván van benne egy szerencsefaktor is. (Ez egy válasz harlekin84 üzenetére (2018. 02. 16. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én elég sok bombanőt is láttam már ott, mindenki megtalálja azt ami neki tetszik. Nyilván van benne egy szerencsefaktor is. (Ez egy válasz harlekin84 üzenetére (2018. 02. 16. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)