Csak szólok hogy kicsitimcsyke fiú!
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2018. 08. 18. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 18. szombat 18:23

kicsitimcsyke! Mehetsz a Dob utcába,de unatkozni fogsz. Ott pasit keresgélő nyugdíjasok vannak csak ahogy olvastam.Párokat, de még pasit sem fogsz találni...
kicsitimcsyke! Mehetsz a Dob utcába,de unatkozni fogsz. Ott pasit keresgélő nyugdíjasok vannak csak ahogy olvastam.Párokat, de még pasit sem fogsz találni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 18. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 18. szombat 13:28
Törölt felhasználó (3790532)

Sziasztok!
Megyek le ma a király utcai sex moziba, párokkal ismerkednék, illetve nagyon izgatna ha végre beteljesülne régi vágyálmom... Szimpatikus fiúval is masztiznék, szimpátia esetén még több is lehet
Irjatok!
Megyek le ma a király utcai sex moziba, párokkal ismerkednék, illetve nagyon izgatna ha végre beteljesülne régi vágyálmom... Szimpatikus fiúval is masztiznék, szimpátia esetén még több is lehet

Irjatok!
Köszi az infót. Akkor nem sok értelme van gondolom lemenni.
Én most… de eddig semmi
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2018. 08. 18. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Dob utcába most valaki esetleg?
Mikorra ersz le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 18. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 18. szombat 13:28
Törölt felhasználó (3790532)

Sziasztok!
Irjatok!

Irjatok!
Sziasztok!
Irjatok!

Irjatok!
A "MElinda" kamu soha sehova nem fog menni!!!!!!
Ma este glory :?
Párként készülünk a hétvégén a gloryba. Esetleg van itt pár vagy lány aki jön még? Szívesen vennénk a közeledést. Pasikból gondolom úgysem lesz hiány!
Ezt kicsit félrenéztem...vedd tárgytalannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 18:07

Törölt felhasználó (3870012)

Szia!
Javaslom fussunk össze :P
Itt elérsz, és beszéljük meg mikor mennél

Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 15:34

Törölt felhasználó (3901192)

Sziasztok. Hétfőn kora délután terveznék menni moziba bp-en. Első alkalom lenne, ajánlatokat megköszönök

Így már tuti lesznek
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 15:34

Sziasztok.
A Glory cafe-ba nyitás körül érdemes menni?
beugrok holnap 16 óra után, 1-2 órára.
Vannak ilyen tájban már ott pasik? vagy nem nagyon?
Jól hangzik.
(Ez egy válasz Melinda84 üzenetére (2018. 08. 15. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 15. szerda 15:34

Sziasztok.
Sziasztok.
Kedves, apolt parnal szopnek-nyalnek Budapesten...
De jo meretu, igenyes ferfi is szoba johet.
Illetve bisex haverommal keresunk beszallo csajt is, akit izgatnak a bi fiuk.
30 eves, apolt, jokepunek mondott pasi vagyok
emailben tudok kepet kuldeni
De jo meretu, igenyes ferfi is szoba johet.
Illetve bisex haverommal keresunk beszallo csajt is, akit izgatnak a bi fiuk.
30 eves, apolt, jokepunek mondott pasi vagyok
emailben tudok kepet kuldeni
Meddig lehet menni a glóryba mert lehet hogy le vinnek egy fiatal spinét
Várjuk a Gloryban a hölgyeket, párokat

Nna, én itt vagyok. Nők, párok hol vagytok??
Fél órán belül a Gloryban leszek, PÁROK, SZÓLÓ HÖLGYEK gyertek! Legalább egy 18/4 potens farok lesz lent