Sziasztok. Szombaton nyitás után egyből érdemes lenézni a dob utcai moziba? 2-3.-ig.Sajnos csak úgy érek rá.
Sziasztok, szombaton mennék szexmoziba és ehhez keresnék hölgy partnert. 20 éves, enyhén duci srác vagyok. Semmi sem lenne kötelező csak amihez kedvünk lenne
Ha érdekel a dolog kérlek írj privátban, köszi a figyelmet!

Sziasztok nem tudja valaki hogy xv kerületben van e ilyen mozi? Vagy szexshop?
Sziasztok. Így csűtörtök délelött, melyik szex moziba érdemes lenézni Pesten?
Esetleg ma valami?
Dob ma totál halott volt...
heterók nem szoktak nagy kemény farkakról álmodozni meg szájba venni ám
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 22. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 22. szombat 08:23
Törölt felhasználó (3931942)

Sziasztok!
2-3 fele megyek le ma sexmoziba, párok vagy fiatal srácokkal szívesen találkoznék lent.
Heteró vagyok, de nagyon régi fiatalkori vágyálmom egy bisex kaland...
Egy kis közös maszti, szeretném megérezni milyen érzés lehet egy kemény hús vér szerszámot a kezembe fogni
Izgat és lehetséges ha szép kemény és nagy be is venném a számba, a többi a szimpátia és az izgalom hevétől függ... Irjatok!
Emil: kicsitimcsyke69@gmail.com
Skyp: szegeatis
2-3 fele megyek le ma sexmoziba, párok vagy fiatal srácokkal szívesen találkoznék lent.
Egy kis közös maszti, szeretném megérezni milyen érzés lehet egy kemény hús vér szerszámot a kezembe fogni

Izgat és lehetséges ha szép kemény és nagy be is venném a számba, a többi a szimpátia és az izgalom hevétől függ... Irjatok!
Nagyjából nálam is….
Régen voltak bisex swinger… nem tudom megvan e még.. Coxxi megvan tutira meg a saunák mert arra járok autóval..
(Ez egy válasz Chessterfield üzenetére (2018. 09. 21. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jön most hölgy vagy pár a dob utcába? Privibe írjatok!
Sziasztok!

Ma valaki megy a dob utcaba?! Mikortol nyit a mozi??
Nem ismerek ott helyet, mi van a Máté utcában?
(Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 22:33

Ez nagyon igy van… ide vehető s Maté utca… de azért jobb a coxxi vagy sauna klubbok… mi maradjuk a csajos glorynal.. Persze csak aki nőt akar.
Ez nagyon igy van… ide vehető s Maté utca… de azért jobb a coxxi vagy sauna klubbok… mi maradjuk a csajos glorynal.. Persze csak aki nőt akar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 22:30
Törölt felhasználó (901201)

vagy hegedűs, király, bartók, dob utca(többnyire)
Akármikor nyílik egy ilyen hely a melegek átveszik, szóval remélem a gloryban sokáig nem lesz ez így mert heteroként nem is lehet kb sehova menni.
Akármikor nyílik egy ilyen hely a melegek átveszik, szóval remélem a gloryban sokáig nem lesz ez így mert heteroként nem is lehet kb sehova menni.
vagy hegedűs, király, bartók, dob utca(többnyire)
Akármikor nyílik egy ilyen hely a melegek átveszik, szóval remélem a gloryban sokáig nem lesz ez így mert heteroként nem is lehet kb sehova menni. (Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Akármikor nyílik egy ilyen hely a melegek átveszik, szóval remélem a gloryban sokáig nem lesz ez így mert heteroként nem is lehet kb sehova menni. (Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy ajánljuk neked a coxx-it..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 22:07
Törölt felhasználó (901201)

majdnem az összes ilyen jellegű hely meleg hely, szerintem van miből válogatnod csak azért mert ez pont nem az(ami nem is baj). A kabinsoron meg nyugodtan tolhatod a gloryban is.
majdnem az összes ilyen jellegű hely meleg hely, szerintem van miből válogatnod csak azért mert ez pont nem az(ami nem is baj). A kabinsoron meg nyugodtan tolhatod a gloryban is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 15:45
Törölt felhasználó (1953492)

A Glory-ban miért nincs biszex party? Amikor pl nem csak a napi lánnyal lehetne szexelni hanem, közben mehetne a rosszalkodás pl cumi a fiúk között is? Mindenki mindenkivel! Persze ez jelezve az adott alkalomra, hogy a résztvevők biszexek legyenek. Ne legyen meglepetés..
Mehet ott ilyen is… nem tíltja semmi. Az egy bisex hely..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 15:45
Törölt felhasználó (1953492)

A Glory-ban miért nincs biszex party? Amikor pl nem csak a napi lánnyal lehetne szexelni hanem, közben mehetne a rosszalkodás pl cumi a fiúk között is? Mindenki mindenkivel! Persze ez jelezve az adott alkalomra, hogy a résztvevők biszexek legyenek. Ne legyen meglepetés..
Hétfőn este lesz pár a Gloryban?