milyen volt?
Sziasztok!Ma este megyünk a Gloryba,ismerkednénk fiatal nagyfarkú ,vékony pasival.Telt hölgyekkel,párokkal....
Ma Glory Cafeban 21:00-ig.Hölgyek,párok ha jönnek,szívesen ismerkednék.
40-es,sportos pasi kellemes mérettel
40-es,sportos pasi kellemes mérettel

Sajnos elmarad a holnapi mozi látogatásunk. Egy másik időpontban bepótoljuk. Ha megyünk, ide ki fogom írni. Elnézést mindenkitől!
Csütörtökön (18-án) délelőtt 11-kor megyünk a Király utcai szexmoziba egy igényes, értelmes telt hölggyel. Pasikat várunk. Punciba, seggbe lehet dugni. Szopni is nagyon szeret. Gyertek minél többen. Csak normális, higiénikus pasikat várunk. Gumit hozzatok! Lehet fogdosni, dugni, szopatni.
Sziasztok.Holnap dèlután valakiknek nincs szügsègük egy igènyes,sportos,jó pasira?Pesten leszek,ès szívesen szexelek,főkènt szinpi párral.Akár mozi látogatás is.Irjatok,nem vagyok szályhős.
sziasztok. valaki ma hegedűs gyula utcai mozi?
Egy pár èvel ezelőtt,a Dob utcában,ősszeismerkedtem egy párral.A hőlgytag telt,barna haj,a fèrfi idősebb.Be is mentünk a hátsórèszbe ès jól èreztük magunkat.A fèrj nèzte.Ha magatokra ismertek lègyszi írjatok.Cserèltünk felszámított,de salyna elkeveredett.Kedden fönt leszek Pesten,talizunk.
Sziasztok.Hová èrdemes menni kedd dèlután Pesten????A Dob útcai mozit ismertem,de az már állítólag bezárt.Segít valaki?
Sziasztok érdeklödnék hogy heves megyében létezik szex mozi?
Sziasztok.Kedd dèlután Pesten leszek.Szeretnèk találni,főkènt párt,akikkel jól èreznènk magunkat.Vagy valakivel szívesen ellátogatok egy moziba.Imádom a szexet,a többet,az újdonságokat .Irjatok
Sziasztok! Szívesen találkoznám egy párral valamelyik szex moziban hétfő este!
Sziasztok!
Holnap este (csütörtökön) Budapesten csatlakoznék lányokhoz, hölgyekhez, párokhoz kukkolásra, be is szállok igény szerit vagy szeretném ha egy pár kielégítene, esetleg fiúkhoz közös hokira. Kor, testalkat nem számít. Levelet írjatok.
Holnap este (csütörtökön) Budapesten csatlakoznék lányokhoz, hölgyekhez, párokhoz kukkolásra, be is szállok igény szerit vagy szeretném ha egy pár kielégítene, esetleg fiúkhoz közös hokira. Kor, testalkat nem számít. Levelet írjatok.
Valaki nem jon le most hegedus gyula utcai sexmoziba ??
Csütörtökön este 8 óra után benézünk a Gloryba!

Mindenre nyitott nagyon igényes Pasiként keresek alkalmi szexkapcsolatot hölgyek és párok személyében!
Azt mondták csak bolt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 21:28
Törölt felhasználó (901201)

Kabinok sem?
De van...mert állítólag illetve Gy szerint nem lesz Mozi csak bolt..
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2019. 04. 02. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 02. kedd 12:46

Én úgy tudom, csak elköltözik a Dob u. 60. szám alá. Legalább is ez áll az eddigi hely ajtaján, továbbá egy telefon szám.
Szó nem volt megszűnésről.
Szó nem volt megszűnésről.
Hello
Hétfotol csütörtökig Pesten leszek. Van valakinek/valakiknen kedve ismerkedni? Valami izgalmas programmal elütni az időt?
30 éves ápolt, intelligens pasi vagyok.
Helyem van a belvárosban.
Hétfotol csütörtökig Pesten leszek. Van valakinek/valakiknen kedve ismerkedni? Valami izgalmas programmal elütni az időt?
30 éves ápolt, intelligens pasi vagyok.
Helyem van a belvárosban.
Mi megyünk 20 óra körül, aztán majd meglátjuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 15:40

Törölt felhasználó (4053642)

a hétvégén lenne kedve valakinek találkozni a gloryban?