Sziasztok!
Ma megy valaki a Magnumba?
Ma megy valaki a Magnumba?
Sziasztok,
Valaki most szombaton a Kiràly utcai moziba?
Valaki most szombaton a Kiràly utcai moziba?
Sziasztok! Holnap napközbenre keresek budapesti párt, ahol a nő szereti ha ketten vannak benne felváltva, vagy akár egyszerre. Magas, igényes, potens férfi vagyok.
Egy lyukas fal elé én is letérdelnék.
Valaki holnap???
Sziasztok ! Ma valaki szexmozi ?
Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Sziasztok megy ma valaki a király u ba vagy a hegedűsbe? 12 után?
Ma délután pár moziba nem akarna menni?
Sziasztok!
Ma dun megyünk a Király utcai klubba csini bi hölgy taggal. Elsősorban hölgyel ismerkednénk, v csinos párral)
kb 17-19 óra között.
Ma dun megyünk a Király utcai klubba csini bi hölgy taggal. Elsősorban hölgyel ismerkednénk, v csinos párral)
kb 17-19 óra között.
Ma mennénk. Hóvá érdekes elmenni? Előre is köszönőm.
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 02. 07. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 10:01

Holnap mennénk szex moziba, a biszex barátnőmmel, hóvá érdemes elmeni? Bi lányt csatlakozhat.csak privátba. Köszönőm
Szerintetek a hegdüs, vagy a király utcai szexmozit érdemesebb meglátogatni? Melyiknél szoktak többen lenni?
Ma délelőtt nem megy pár valamelyik moziba?
ma este megyünk gloryba, várunk lányokat is
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Holnap megyünk a Glory Caféba este Nyolcra tervezzük az érkezést.
Holnap mennénk szex moziba, a biszex barátnőmmel, hóvá érdemes elmeni? Bi lányt csatlakozhat.csak privátba. Köszönőm
Sziasztok! Igényes, szexéhes párocskával játszadoznék ma napközben. Hogy mi lesz, az csak rajtunk múlik.
02/06 csütörtök, megyünk a Hegedűsbe. Időt 17-19 között saccolom. Dugás csak gumival.
Ma Gloly cafe ! jön valaki ?