Sziasztok!
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Kis farkú, nős maci, vékonyabb farkú pasival (pasikkal) dugatna.
Elsősorban Magnum, szerda délután.Idős is lehet.
Szopathattok akár többen is a Hegedüs u -i szexmoziban , akár a nézőtéren is. 60-as bí passzív vagyok.
Sziasztok! Budapesti vagy környéki párt keresek napközbeni (akár ma is) találkára. Játszhatunk szexmoziban vagy autóban, de persze bérelhetek szobát vagy lakást is, ha kényelmesebb körülményyekre vágytok. Magas, igényes, többest és a különleges helyzeteket imádó, nem független férfi vagyok. Nem vagyok tapasztalatlan a többesben, így pontosan tudom, hogy hol a helyem a hármas felállásban. Privátban elértek.
Nem semmi ha egy ilyen át bújik a lyukon
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 14. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 14. péntek 18:19
Törölt felhasználó (964781)

Szia,
Egyedül leszek.
Egyedül leszek.
Hali, fiatal alázatos biszex srácként szopnék mostanában a Hegedűs moziban.
Debrecenbe van ilyen lehetőség?
Sziasztok glory cafeban lesz ma valaki esetleg?
Király utcai szexmoziban valaki ma tali?
Ma valaki a Kiràly moziba? Én 10-11 között érek oda.
Szia,
Egyedül leszek. (Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 13. csütörtök 17:41
Egyedül leszek. (Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Elképzelhető, hogy lenézek. Még nem voltam. Egyedül vagy párban leszel?
üdv)
szerintem biztosan)) bár én szerdai napon voltam, mikor az én korosztályomnak van kedvezményes nap..)) (Ez egy válasz Pali75 üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem biztosan)) bár én szerdai napon voltam, mikor az én korosztályomnak van kedvezményes nap..)) (Ez egy válasz Pali75 üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Magnumba járnak 50 alattiak is?
Elképzelhető, hogy lenézek. Még nem voltam. Egyedül vagy párban leszel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 13. csütörtök 06:36
Törölt felhasználó (964781)

Sziasztok,
Valaki most szombaton a Kiràly utcai moziba?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Ma megy valaki a Magnumba?
Ma megy valaki a Magnumba?
Sziasztok,
Sziasztok! Holnap napközbenre keresek budapesti párt, ahol a nő szereti ha ketten vannak benne felváltva, vagy akár egyszerre. Magas, igényes, potens férfi vagyok.
Egy lyukas fal elé én is letérdelnék.
Valaki holnap???
Sziasztok ! Ma valaki szexmozi ?