Pedig volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 15. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 15. szombat 23:43
Törölt felhasználó (25370)

Most értem ide, azt mondtàk a srácok, hogy nincs bent pár
Most értem ide, azt mondtàk a srácok, hogy nincs bent pár
(Ez egy válasz Voyeur man üzenetére (2020. 08. 15. szombat 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok, de jól bezárkóztatok...
Gloryba most jön valaki? Legfőképp pár lenne jó!
sziasztok vanot ojan kabin amiben ágyisvan
Most jöttem el onnan... Visszamegyek...
Ma este 8-tól szintén ott leszek! Múltkor isteni volt, fiú-lány pár társaságát keresem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 13. csütörtök 15:05
Törölt felhasználó (4148562)

Sziasztok. Mai nap nyitásra megyek a Glory-ba, 27 éves férfiként ismerkednék egy nyitott párral aki kedveli a sportos testalkatot és a nagy intim méretet.
Tudja valaki ma Mary megy a Gloryba?
Szombat délelőtt a Hegedűsbe valaki /k/ megszoptatnának. Nézőtéren is oké.
Sziasztok. Mai nap nyitásra megyek a Glory-ba, 27 éves férfiként ismerkednék egy nyitott párral aki kedveli a sportos testalkatot és a nagy intim méretet.
Ma pár menne moziba?
Holnap napközben megy pár mozizni
Csak ma délelőtt jó ?
(Ez egy válasz botya üzenetére (2020. 08. 12. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Délelött valaki valamelyik moziba cumizna?
Sziasztok.17 èn hètfőn tervezik valakik meglátogatni a Glory cafét?Szabad leszek dèlután,èjszaka.Esetleg más buli valahol??????Többes,páros,bi is okè.Írjatok.Èn intelligens,izmos pasi vagyok,szèp szerszámmal.
Szisztok,
Ma késő du lemennénk haverommal Glory caféba. Párokat várunk, de egymással is eljátszunk a kabinban, szívesen elégítene ki más pasikat is.
Ma késő du lemennénk haverommal Glory caféba. Párokat várunk, de egymással is eljátszunk a kabinban, szívesen elégítene ki más pasikat is.
Ha mentek szoljatok.
a Dob utcai az bezart tudtommal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 11:11

Törölt felhasználó (467725)

Dob utcai vagy a király mozi ,hogyan van nyítva?
Tegnap este a Gloryban felejhetetlen jó volt a fiatal pár!

Dob utcai vagy a király mozi ,hogyan van nyítva?
Szia. Új szerverre költöztek, és a böngésződből ki kell törölni az előzményeket és sütiket, mert különben a régi, rossz oldalra irányít. Vagy egy új böngészőt válassz.
(Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2020. 08. 07. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 20:20

Sziasztok!
Nem jön be nekem a Glorycafe oldala, ki lesz holnap? Illetve meddig lesz nyitva?
Nem jön be nekem a Glorycafe oldala, ki lesz holnap? Illetve meddig lesz nyitva?