Sziasztok!
28 eves 19es intimmel rendelkezo sportos ferfi vagyok.
Szombatra keresek holgyeket/parokat.
Kepeim videoim a profilomon.
Irjatok!
28 eves 19es intimmel rendelkezo sportos ferfi vagyok.
Szombatra keresek holgyeket/parokat.
Kepeim videoim a profilomon.
Irjatok!

Pébteken moziba menne pár?
Csütörtök vagy péntek este a Gloryban lesz szopni vágyó hölgy? Jó ha kapok, de adni jobban szeretek!

Szerdán dèlután Budapesten leszek.Èrdemes benèzni a Glóry ba?Párok tervezitek a látogatást????Igènyes,pasi vagyok,szèp farokkal.Írjatok,pusza
Sziasztok tolna megyében privát glory hole nincs valahol?
Baross utca Glory a leg kúltúráltabb.2 szinten állandó fizezett lányokkal akiket mindenki elött dughat bárki.1 óra múlva lemegyek.fekete sapi fehér szemcsi.
Amennyiben adtál neki kulcsot...
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2020. 08. 21. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma delelott valaki hegedus??
Nyugati pu közelében nyitva lévő mozi van?
Jogos...
azt elfelejtettem írni hogy 15 kor Debrecenből indulok.
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2020. 08. 21. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

A Glory 16-kor nyit. Van kulcsod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 21. péntek 03:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 21. péntek 03:57

Törölt felhasználó (1590552)

Sziasztok! Ma délután 15.00kor indulok Balatonfüredre a Glorycaffe érintésével. Hölgyek, párok részére van még szabad hely a kocsiban.
Sziasztok! Ma délután 15.00kor indulok Balatonfüredre a Glorycaffe érintésével. Hölgyek, párok részére van még szabad hely a kocsiban.
Csütörtök esti Glory látogatás...

Sziasztok! Ma vagy holnap szopatnék, akár több is ... bi párok is érdekelnének
Nem hiszem, hogy lesz. A Király utcai és Hegedüs sem "dübörög" éppen. Pedig a Dob utcában annó ebéd időben, kora este előfordultak csinos hölgyek és bevállalós párok. Inkább utóbbiak, de nagyon jó kis kalandok voltak...
Ami fura, hogy nagyon nem jelentek meg sehol, mióta bezárt a Dob utca. Vagy csak elkerülöm Őket?? Na de folyton??
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2020. 08. 19. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ami fura, hogy nagyon nem jelentek meg sehol, mióta bezárt a Dob utca. Vagy csak elkerülöm Őket?? Na de folyton??

Senki nem tudja lesz-e másik a Dob utcai mozi helyett?
Szombaton délelőtt szopnék a hegedűsbe. akár többet is sok sperma kellene. Nézőtéren is mehet a dolog. 60-as bí vagyok passzív. Egyoldalu szopás részemről.
Dob utcai helyett nyílik másik mozi ott a környéken? Valakinek van valami infója?
Van aki most jönne a Király utcába?
Szisztok.
Ma du 4-5 fele Gloryban?
Ma du 4-5 fele Gloryban?