Ma du. 5 után pár, vagy bi pasi, a dob utcába?
Sziasztok!
Holnap 8után lenéznék a Gloryba. A múlt hét péntek elég jó volt. Remélem a holnap se lesz rosszabb. Ki tervezi a holnap esti látogatást?
Holnap 8után lenéznék a Gloryba. A múlt hét péntek elég jó volt. Remélem a holnap se lesz rosszabb. Ki tervezi a holnap esti látogatást?
Sziasztok! mai nap szívesen lemennék szexmozi v akár az új helyet is megnézném amit itt sokan írnak már h jó lehet aza glory, v mi
viszont ehhez lehetőség szerint keresnék partnert hölgyek v párok személyében akiknek szimpatikus lennék egy ottani találkozóra v előtte is összefutni és lent majd elválik a többi, ha kérhetem esetleg privátban írjatok a részletekért előre is köszönöm

viszont ehhez lehetőség szerint keresnék partnert hölgyek v párok személyében akiknek szimpatikus lennék egy ottani találkozóra v előtte is összefutni és lent majd elválik a többi, ha kérhetem esetleg privátban írjatok a részletekért előre is köszönöm
Köszi tegnap délutáni műsort engem hamar elintézett a csodálatosan gyönyörű hölgy.Kérem máskor is jelezzétek ha mentek.
(Ez egy válasz buliszerviz üzenetére (2015. 11. 24. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 24. kedd 16:49

Holnap dèlutàn 16 óra körül megyünk a Glory ba , pàrok tàrsasàgàra vàgyunk!
Hali...Most glory?? Valaki?
Pénteken délután Budapesten szexmoziba lenéznék. Valaki/valakik?
Sziasztok ! Inkább a délutáni műsorhoz mennék le pénteken ha van olyan férfi vagy pár aki belémolvasva elfogad és eltölthetnénk pár kellemes hosszú perceket. Akit érdekelnék üzenjen köszi
sziasztok Miki

Ma egyedül megyek remélem azért nézhetlek titeket
Holnap dèlutàn 16 óra körül megyünk a Glory ba , pàrok tàrsasàgàra vàgyunk!
kár mi hétvégén vagyunk szabadak!! azért beszámolónak örvendünk!!
(Ez egy válasz buliszerviz üzenetére (2015. 11. 23. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 23. hétfő 16:30

Most indulunk a gloryt kipróbàlni! Hozzànk hasonló fiatal pàr tàrsasàgàt szívesen élveznénk!
Most indulunk a gloryt kipróbàlni! Hozzànk hasonló fiatal pàr tàrsasàgàt szívesen élveznénk!

Sziasztok!
Mikor mennétek?
Mikor mennétek?
Jövőhét szombaton szeretnék ellátogatni a budapesti Glory cafébe. Lenne valakinek társulni hozzám? 30 év alatti sportos srácokra vagy párokra gondolok. Én 26 éves vagyok.
Sziasztok!
Szeretnék ellátogatni a Dob utcai moziba! Még soha nem voltam... valaki elkísérne?
Szeretnék ellátogatni a Dob utcai moziba! Még soha nem voltam... valaki elkísérne?

Üdv!Ma késő délután (hat körül) lemennék a glory caféba.Ápolt,szex centrikus párhoz örömmel csatlakoznék.Képek a társkeresőben.
Szívesen jelentkeznék de sajnos ma nekem nem jó :(
(Ez egy válasz Andi-Tomi üzenetére (2015. 11. 20. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 20. péntek 12:13

Dob utcába, ma estére vastag farkú pasit keresünk a hölgy részére! Kizárólag ápolt, tiszta, viselkedni tudó, pasi személyében!
Válaszok privibe!
Válaszok privibe!
Dob utcába, ma estére vastag farkú pasit keresünk a hölgy részére! Kizárólag ápolt, tiszta, viselkedni tudó, pasi személyében!
Válaszok privibe!
Válaszok privibe!
Sziasztok.
Ma este megyek a Glory Cafe-ba. Parok lanyok tervezitek, hogy mentek?
Erdemes lehet lenezni?
Ma este megyek a Glory Cafe-ba. Parok lanyok tervezitek, hogy mentek?
Erdemes lehet lenezni?

Sziasztok nov.23-án lenéznék a dob utcába vagy a gloryba. Lányok,párok leveleit várom hogy ne legyek egyedül