Hegedűs utcában vagyok...
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves fiatalos valós biszex (nő-férfi) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező biszex párt, lányt, vagy pasit keresünk ma estére! Egyedülálló pasi esetében minimum 18/5 méretű intim méret a vágy! A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni google chaten, amit természetesen viszonzunk! Privát üzeneteket várunk!
16 óra körül a vaki sex mozi?
Glorycafeban ma délután?
Ma délelőtt Hegedűs?
Sziasztok.
Moziba valaki aki szopna és dugható is?
Moziba valaki aki szopna és dugható is?
Hello. Ma este 18:30-19:00 körül Hegedűs utcai mozi? Aktív biszex vagyok. Csak és kizárólag egyoldalúan szopatnèk.
Sziasztok! Mennék ma délután a Hegedűsbe. 3 körül szoktak lent lenni?
Király utcai szexmoziba a délelötti órákban szoktak lenni? Érdemes odamenni?
Batyus idősek szoktak lenni.
Fiatalabbak, vagy közép korosztály nem is?
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 10. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve Budapesten csak ez a két mozi van? Párommal mennénk.
Glory Cafe az fokkal jobb szerintem, más az elképzelés, kicsit igényesebb, természetesebb közeg. Van honlapja, nézzetek rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 10. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 11:20
Törölt felhasználó (4700323)
Illetve Budapesten csak ez a két mozi van? Párommal mennénk.
Nekünk sajnos csak a délelőtti órákban jó. A Hegedűsben 2 terem van. Az első vagy a hátsó a hetero?
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 10. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 11:29
Glory Cafe az fokkal jobb szerintem, más az elképzelés, kicsit igényesebb, természetesebb közeg. Van honlapja, nézzetek rá.
Az első, nagyobbik terem a heteró. Viszont mivel ugyanaz a jegy van mindkét mozira, így oda-vissza korzóznak az emberek, azaz a heteróban is lehet meleg/biszex (a meleg terembe viszont nem megy be heteró mert minek?). Nem tolakodóak viszont, ha látják mi a pálya akkor nem nyomulnak.
A Király gyakorlatilag full meleg. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 10. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 12:31
A Király gyakorlatilag full meleg. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 10. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk sajnos csak a délelőtti órákban jó. A Hegedűsben 2 terem van. Az első vagy a hátsó a hetero?
Köszönöm szépen a választ. Már délelőtt is érdemes a Hegedűsbe menni?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 09. 10. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 12:38
Az első, nagyobbik terem a heteró. Viszont mivel ugyanaz a jegy van mindkét mozira, így oda-vissza korzóznak az emberek, azaz a heteróban is lehet meleg/biszex (a meleg terembe viszont nem megy be heteró mert minek?). Nem tolakodóak viszont, ha látják mi a pálya akkor nem nyomulnak.
A Király gyakorlatilag full meleg.
A Király gyakorlatilag full meleg.
Írd ki, mikorra mennétek a pároddal, akkor biztos lesznek lent. Sokan olvassák a fórumot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 10. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 13:00
Köszönöm szépen a választ. Már délelőtt is érdemes a Hegedűsbe menni?
Nincs még meg hogy mikor mennénk. Lehet csak jövő héten
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 14:32
Írd ki, mikorra mennétek a pároddal, akkor biztos lesznek lent. Sokan olvassák a fórumot.
Itt vagyok a hegedusbe ki akar leszopatni
Könyörgök jelentkezzen az a pasi a végen JOL LESZOPTAM Ő SZERINTE ÉN SZOKTAM A LEGJOBBAN RENDKÍVEK KÖZÜL

vazelinator

Emily Addison