Hölgyet keresek aki leápolna a szájával.
Akár támogatást is megbeszélhetünk
fincsifud18@gmail.com
Akár támogatást is megbeszélhetünk
fincsifud18@gmail.com
Sziasztok! A dob a jó..gyertek

sziasztok a üllöi ut elején de szerintunk jobb a dob utcai mozi
ma vki du a gloryban?
Van olyan akinek valós tapasztalata van?Nekem a dob anno pont bejött, de lehet szerencsém volt
vagy vkinek megtetszett a méretem
Van olyan akinek valós tapasztalata van?Nekem a dob anno pont bejött, de lehet szerencsém volt

Remèlhetőleg igen lesz..
Szoktunk oda is járni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 10. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 10. kedd 15:23

Törölt felhasználó (1138642)

Dob utcaiba nem jártok?Ahogy nézem a fotókat a hölgyről.....Szívesen megnézném közelebbről is

Hello..Moziznèk is.. Valaki..glory?
Halihó!
Csütörtökön este fele a Glory cafet érdemes meglátogatni,vagy inkább a Dob utcai műintézménybe látogassak el a filmfelvételre?Ha valamelyikbe jönne beválalós csaj vagy párocska akihez lehetne csatlakozni,szépen megkérem irjon már ide
kösziii
Csütörtökön este fele a Glory cafet érdemes meglátogatni,vagy inkább a Dob utcai műintézménybe látogassak el a filmfelvételre?Ha valamelyikbe jönne beválalós csaj vagy párocska akihez lehetne csatlakozni,szépen megkérem irjon már ide

Hahó!
Ma este 9körül Glory Cafe? Tervezi valaki?
Ma este 9körül Glory Cafe? Tervezi valaki?
Dob utcaiba nem jártok?Ahogy nézem a fotókat a hölgyről.....Szívesen megnézném közelebbről is
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 11. 10. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 10. kedd 13:32

Szia!
Mi egyszer voltunk,nagyon kellemes a hely,szimpi a személyzet,közvetlenek .
Tiszta és még kedvemre való fiú is volt.
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is.
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is.
Szia!
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is. (Ez egy válasz stanover30 üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 23:43
A látogatásunk után akartam írni,h köszönjük az első fiúnak aki csatlakozott hozzánk jó volt vele hátha olvassa.A második srácnak pedig eltudtuk mondani ,h jó volt ő is. (Ez egy válasz stanover30 üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Mi a véleményetek a Glory cafe helyről?
Most olvastam először róla és valamikor lehet lenéznék.
Sziasztok!
Hölgy, pár , pasi a dob utcai moziba valamikor?
Hölgy, pár , pasi a dob utcai moziba valamikor?
Sziasztok!
hello 176 80 b b intim 20/5 ápolt igényes vagyok bp
Elmarad a szerdai (nov.11.) dob utcai szexmozi látogatásunk. Máskor tudunk menni. Még nem tudjuk mikor. Majd itt jelezzük a pontos dátumot.
Sziasztok tudja valaki,hogy jövőhét csütörtökön lesz francia óra a dob utcai moziba?

Sziasztok! Szerdán (nov.11.) délután 15 óra körül lent leszünk a dob utcai moziban. Ápolt, igényes, normális, nem tolakodó pasikat várunk. A nagyteremben szeretnénk szexelni mindenki előtt. Be is lehet szállni, de csak ápolt pasiknak. Aki jön, privát üzenetben írjon.
Egyszer majd a TikTak-ban...(becsszóra)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 06. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 06. péntek 21:08

Törölt felhasználó (880733)
VIP

Remélem, egyszer összefutunk vagy itt vagy máshol.
Remélem, egyszer összefutunk vagy itt vagy máshol.
(Ez egy válasz DevilAngel üzenetére (2015. 11. 06. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Pirosbetűs napok vannak nálunk,szóval tényleg szopás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 06. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 06. péntek 19:05
Törölt felhasználó (880733)
VIP

Jöhettek ti is.