Ma valaki baross utcai glory center?
Úgy láttam ma este is gangbang party.
Ha csatlakoznál hozzám, írj!
Úgy láttam ma este is gangbang party.
Ha csatlakoznál hozzám, írj!

-Ezt bővebben is kifejthetnéd-,és közkívánatra egy kis élmény beszámolót ha lehetne kérni....és mikor mentek legközelebb nap, óra kb..... kösz.
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 07. 21. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 21 éves egyetemista, budapesti srácként nyitottan ismerkednék!

Ma valaki fél 5 fele? Párok, esetleg közös hoki sráccal?
Szia! Valóban nem vesztünk össze rajtuk.
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 07. 20. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 20. kedd 13:14

Én is megyek este 8-kor a Gloryba, remélem nem veszünk össze a pasikon a párral!

Megy most valaki délelött a Hegedűs moziba? 41- éves férfi vagyok.
Sziasztok!
Megyek ma a Gloryba, kb. 5-7-ig. Szívesen leszopnék ápolt, kanos srácokat.
Megyek ma a Gloryba, kb. 5-7-ig. Szívesen leszopnék ápolt, kanos srácokat.
Én is megyek este 8-kor a Gloryba, remélem nem veszünk össze a pasikon a párral!

Ma este a Glory-ba kanos pasikat várunk a kabinoknál!
Nyugi a nethuszárok sem a gloryba, sem swingerbe, sem moziba, sem sehova nem találnak oda beérik a képekre való recskázással
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 18:02

Én kedden este 8 felé megyek a Gloryba. Remélem innen a képgyüjtögető, egyedül oda nem találó és egyéb érdekes alakok aznap nem találnak oda.
Mondjuk a levélírók közül is minden második értékelhetetlen, és még ők akarnak kísérgetni, mintha fogyatékos lennék.

Sziasztok!
Ma elmennék a baross utca Glory caféba.
Valaki velem tartana?
Ma elmennék a baross utca Glory caféba.
Valaki velem tartana?

Sziasztok!
Ma délután meglátogatom valamelyik mozit. Párt, vagy hölgyet szívesen segítenék.
Esetleg este felé Gloryba is tervezek menni, ha lesz valaki, írjon.
Üdv.
Ma délután meglátogatom valamelyik mozit. Párt, vagy hölgyet szívesen segítenék.
Esetleg este felé Gloryba is tervezek menni, ha lesz valaki, írjon.
Üdv.
Egyedül lévő fiatal pasira rárepülnének az idősebb pasik valamelyik moziban?
Ma délutánra keresnék partnert mozi látogatásra, hölgyek vagy párok!?
hi
Én már csak diliből lehet lemegyek +nézzlek
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 18:02
Én már csak diliből lehet lemegyek +nézzlek

Én kedden este 8 felé megyek a Gloryba. Remélem innen a képgyüjtögető, egyedül oda nem találó és egyéb érdekes alakok aznap nem találnak oda.
Mondjuk a levélírók közül is minden második értékelhetetlen, és még ők akarnak kísérgetni, mintha fogyatékos lennék.

Bp biszex párt néznék bárhol vagy esetleg kinyalnàm a tele élvezet puncit száját, mellét, ilyesmi érdekel de minden benne vagyok..

Hol van most a glory caffe?
(Ez egy válasz KataTomi11 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
már ne haragudj de elég gáz amit itt nyomsz már napok óta. Kiraknak egy képet kedvcsinálónak, nem fognak egy full profilt csinálni a kedvedért hogy otthon fantáziálj. Menj le, nézd meg azt kész, felnőtt férfi vagy. Ez gyakorlatilag egy bár szóval a legrosszabb esetben iszol egy sört vagy egy kávét aztán eljössz ha nem tetszik, senki nem kér számon.
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2021. 07. 17. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp biszex párt néznék bárhol vagy esetleg kinyalnàm a tele élvezet puncit száját, mellét, ilyesmi érdekel de minden benne vagyok..