Szombat délelőtt 10körül megyek a Hegedűs Gyula utcai moziba cipzár magasságban bólogatni de most le is fotóznám a formás farkat
Ma, késő este. 21h-24h között jön valaki a Hegedűsbe? Köcsög vagyok, kívánom a faszt! Szopok térdelve. De, akár meg is baszhatsz, behajolok. Tág és síkos leszek, simán baszhatsz, ha akarsz! De, ha csak szoptatsz, az is jó!!! Kor, alkat mindegy. Írj privit!
Királyba jönne most valaki?
Valaki megy ma a Király utcaiba?
Helló.Ma tervezik párok hogy meglátogatják a Gloryt ?
Perverz nőt vagy párt keresek napközbeni szexre Bp-en. Imádok hármasban lenni, akár csak kukkolóként is, de persze a többen egy szájban vagy punciban felállás is remek móka.
Sziasztok. Hétköznapokon a délelőtti órákban (kb 10-13 óra közt) szokott lenni valamelyik moziban "élet"? És ha igen akkor melyikben? Lesz egy pár szabad órám és szeretném kellemesen eltölteni.
Mostanában valaki Hegedűs?
Jön ma este valaki a hegedűsbe? Szopok térdelve. Meg is baszhatsz, ha akarsz! (hozz gumit). Idős, macis, nagyon ducis is ok. De, akár el is vihetsz magadhoz és meztelenül szexelhetünk nálad is! De, moziban is jó!!
Náluk soha nem lehet tudni! Az a biztos, mikor ott vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 11. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 18:52

Törölt felhasználó (4564862)

Lementetek most? Ez biztos?
Hegedűsbe jönne most este még valaki? Megbaszhatsz, megszoptathatsz! Gyerünk együtt!!
Hegedűsbe jönne most este még valaki? Megbaszhatsz, megszoptathatsz! Gyerünk együtt!!
Lementetek most? Ez biztos?
Hegedűsbe jönne most este még valaki? Megbaszhatsz, megszoptathatsz! Gyerünk együtt!! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 16:25
Hegedűsbe jönne most este még valaki? Megbaszhatsz, megszoptathatsz! Gyerünk együtt!! (Ez egy válasz nimfo69 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma 7 korul tervezunk lemenni a király utcai moziba ahol szexy szoke holgytagunk dughato. Ha nem jon ossze lakason a tobbes. Meg irunk ha tuti
Ma 7 korul tervezunk lemenni a király utcai moziba ahol szexy szoke holgytagunk dughato. Ha nem jon ossze lakason a tobbes. Meg irunk ha tuti
Ma este 20 óra körül megyek a Glory caféba...

Most Hegedűsbe megy valaki?
Én megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 09. vasárnap 12:57
Törölt felhasználó (1101502)

Ma mész a Király utcaiba?
Ma mész a Király utcaiba?
Ja bocs már a pótszilveszterre gondoltam.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2021. 12. 31. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor pontosan?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2021. 12. 31. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! GloryCafe ma este. Összefutunk?
Sziasztok! Holnap valaki szexmozi vagy glory? Fiatal, potens srác vagyok :P