Ha szereted a szexfilmeket és szívesen néznéd velem exbarátnőm szuper izgató amatőr szexfilmjét akkor várlak.
Helyem van Pestmegyében,csak hetero urak srácok levelét várom.Az írjon aki tényleg el is akar jönni és van elérhetősége!Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Pestmegyében,csak hetero urak srácok levelét várom.Az írjon aki tényleg el is akar jönni és van elérhetősége!Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Hegedűsbe megy hokizni ma valaki? 43- éves férfi vagyok!
Kezdő bi srácként megéri lemenni a Hegedűsbe? Lenne itt valaki, aki lejönne velem?
Ma délelőtt fiatalt kielegitenek a Hegedűsbe
Holnap 11 Hegedűsbe jönne valaki aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna.
(Ez egy válasz csajimado üzenetére (2022. 04. 27. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 27. szerda 07:16

Valaki a Hegedűsben ma délelőtt-napközben? Kabinban szopatnék,esetleg dugnék

Kora délután ma a Királyban érdeklődő volna innen?
Valaki a Hegedűsben ma délelőtt-napközben? Kabinban szopatnék,esetleg dugnék

Ha te is vagy én mennek
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek ma délelőttre, Budapesten! Hely addot, gyere dugj
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek ma délelőttre, Budapesten! Hely addot, gyere dugj
Sziasztok !
Esetleg innen pár megy ma a GloryCafe-ba ?
Esetleg innen pár megy ma a GloryCafe-ba ?
Sziasztok .A gloryban már voltam....és jól éreztem magam.....jó hely.....viszont kíváncsi lennék a Méryre......érdemes menni,amikor ő van??Köszi a választ.
Ma estére keresek aktív partnert Bp-ről. Én 27 éves vékony, passzív vagyok. Szopnék és dugatnám magam.

Valós a pár és nagyon kellemes a görög hölgy! Jókat buliztunk amikor előzőleg eljöttek a Glory Caféba.
(Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2022. 04. 23. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 23. szombat 13:08

Találkozott innen valaki tavaly azzal a görög párral akik mától mennek a Gloryba? Tényleg olyan nagy buli volt? Mert akkor lehet, hogy megnézem őket este...
Szia,
Igen, tényleg bevállalós a hölgy és valós, illetve párban vannak! Ha ígérik, akkor esélyesen meg is jelennek majd...... (Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2022. 04. 23. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 23. szombat 13:08
Igen, tényleg bevállalós a hölgy és valós, illetve párban vannak! Ha ígérik, akkor esélyesen meg is jelennek majd...... (Ez egy válasz Mucenka üzenetére (2022. 04. 23. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Találkozott innen valaki tavaly azzal a görög párral akik mától mennek a Gloryba? Tényleg olyan nagy buli volt? Mert akkor lehet, hogy megnézem őket este...
szia
Irtam privátba. (Ez egy válasz csajimado üzenetére (2022. 04. 09. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 09:34
Irtam privátba. (Ez egy válasz csajimado üzenetére (2022. 04. 09. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma szexmoziban leszophatna valaki.. normális 30 as pasi vagyok,17 es intimmel. Ha úgy alakul,dugnék is

Köszi a remek riportot. A hétvégén én is készülök lemenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 10:05

Törölt felhasználó (4532602)

Teltház.
8-kor volt forgatás 1 férfi 1 nő között. Ezt lehetett nézni, kb. 30-35 férfi volt lent. Majd vége lett a forgatásnak és 9-kor jött még 1 nő, így vele és a filmben szereplő másik nővel lehetett gangbangelni, amit vettek közben (de csak öv alatt). Pont 22-kor azonban vége lett ennek (is).
(Én hülye nem álltam be a sorba, hanem csak “nézelődtem” így rám nem került sor, pedig szinte én következtem volna. Nem tudtam hogy pont 22-kor vége lesz a gangbangnek… Mindegy, ezt én néztem be..
)
Amúgy jó volt, ajánlom a többieknek is, de sorban állással !
Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is.
8-kor volt forgatás 1 férfi 1 nő között. Ezt lehetett nézni, kb. 30-35 férfi volt lent. Majd vége lett a forgatásnak és 9-kor jött még 1 nő, így vele és a filmben szereplő másik nővel lehetett gangbangelni, amit vettek közben (de csak öv alatt). Pont 22-kor azonban vége lett ennek (is).
(Én hülye nem álltam be a sorba, hanem csak “nézelődtem” így rám nem került sor, pedig szinte én következtem volna. Nem tudtam hogy pont 22-kor vége lesz a gangbangnek… Mindegy, ezt én néztem be..

Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is.
Teltház.
)
Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 09:48

Szerintem megyek szombaton és/vagy vasárnap is. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4121152)

Meséljetek,mi volt tegnap a Gloryban!
Meséljetek,mi volt tegnap a Gloryban!