Sziaaaaa
én vagyok Lesszi tudod,
lehet be nézek Henrikkel.
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 11:16

Szombaton este 9 felé egy kis Glory a barátnőmmel. Fiatal kétkapus játékosokat várunk. Puncit nyalni és dugni kéne, szopni nem fontos!

Ma szexmozi??? Valaki?
Hú bro' tényleg csinos a barátnőd, ha szombaton mentek bőven lesz jelentkező
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 11:16

Szombaton este 9 felé egy kis Glory a barátnőmmel. Fiatal kétkapus játékosokat várunk. Puncit nyalni és dugni kéne, szopni nem fontos!

Jön ma valaki hegedűsbe 11 körül?
Hölgyet keresek,kit elkísérhetnék a Glory-ba!

Sziasztok! Valaki ma délelőtt Király utca?
Valaki készül ma valamelyikbe?
Hello. Mikor érkeztek?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 05. 01. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este Gloryyyyy!

Ha szereted a szexfilmeket és szívesen néznéd velem exbarátnőm szuper izgató amatőr szexfilmjét akkor várlak.
Helyem van Pestmegyében,csak hetero urak srácok levelét várom.Az írjon aki tényleg el is akar jönni és van elérhetősége!Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Pestmegyében,csak hetero urak srácok levelét várom.Az írjon aki tényleg el is akar jönni és van elérhetősége!Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Hegedűsbe megy hokizni ma valaki? 43- éves férfi vagyok!
Kezdő bi srácként megéri lemenni a Hegedűsbe? Lenne itt valaki, aki lejönne velem?
Ma délelőtt fiatalt kielegitenek a Hegedűsbe
Holnap 11 Hegedűsbe jönne valaki aki szopatna esetleg masztizna vagy szopna.
(Ez egy válasz csajimado üzenetére (2022. 04. 27. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 27. szerda 07:16

Valaki a Hegedűsben ma délelőtt-napközben? Kabinban szopatnék,esetleg dugnék

Kora délután ma a Királyban érdeklődő volna innen?
Valaki a Hegedűsben ma délelőtt-napközben? Kabinban szopatnék,esetleg dugnék

Ha te is vagy én mennek
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek ma délelőttre, Budapesten! Hely addot, gyere dugj
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek ma délelőttre, Budapesten! Hely addot, gyere dugj