En is mennék ma glory cafeba
Szerintetek van még értelme 9 körül menni vagy az már késő?
Szerintetek van még értelme 9 körül menni vagy az már késő?
Akkor szuper este lesz!
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szupi jo szorakozast
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére Glory-t terveztük.
Jövő héten 10 óra körül a Hegedűs Gyula utcai moziban leszek ha esetleg valaki megy írjon rám privátban a részletekért
Mit ajánlotok ma délután fél 5 körül? Király vagy hegedűs? Valaki esetleg társulna hozzám? 37 éves bi vagyok
Sziasztok! Ma reggel 9 körül a Hegedűsben lesz valaki?
Sziasztok!
Ma valaki este 7 körül, Király utcai sexmozi? Szopnék!

Ma dèl körül lenèzek a király utcai moziba. Bi/aktív vagyok

Sziasztok!
Király utcai sexmozi gloryhole?
szopnék!

Hegedűsébe most megy valaki aki szopatna esetleg szopna?
Sziasztok!
Ma délután Király utcai szexmozi, gloryhole? Szopnék!

Lassan indulok a Gloryba. Látom már több pár van ott. Remélem lesznek még potens pasik mire leérek.

Nyitásra lemegyek hegedűsbe, szopatnék max. 40 éves, nem szőrös srácot.
Sokszor gondolkodtam a gloryhole kabinban mi lenne ha meg akarna dugni valaki gumival persze ha lenne nála gumi és síkosító nem utasítanám vissza 4,2 cm átmérőjű játékszerem van fotót is töltöttem fel ide hogy rácsúsztam örülnék egy igazinak is egyszer a Hegedűs Gyula utcai moziba szoktam járni
Sokszor gondolkodtam a gloryhole kabinban mi lenne ha meg akarna dugni valaki gumival persze ha lenne nála gumi és síkosító nem utasítanám vissza 4,2 cm átmérőjű játékszerem van fotót is töltöttem fel ide hogy rácsúsztam örülnék egy igazinak is egyszer
A 9 is jó! Írjatok az üzenőfalra, és biztos lesznek jelentkezők akik várnak.
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 13:18

Kösz az infot! Sajnos nem biztos, hogy 8-ra odaérünk. :(
Sziasztok megy ma valaki sexmoziba !?
Kösz az infot! Sajnos nem biztos, hogy 8-ra odaérünk. :(
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 12:01

Mindig a rendes nyitva tartást követik, de ha voltak vendégek, még sosem küldték el zárórakor.
Ha 8-ra mentek, biztos izgalmas estétek lesz.