Hölgy, pár, transzi tervez jönni a Hegedűsbe? Elég nagy a kolbászparty

Párt vagy nőt keresek gyors, érzelemmentes, anonim szexre. Akár csak mögéd állok és keményen megduglak az autó mellett, de ha ismeretlen farkat szopnál, akkor ezt is megteheted, utána pedig már lépek is. Nem vagyok független, a kapcsolatom jó, de én imádom az ilyen szexuális játékokat. Ha Te/Ti is, privátban elértek.

Valaki most a Hegedűsbe 40 éves korig?
Pénteken 4 körül hozzám hasonló korú,férfias srác jönne a királyba?42 vagyok. Privátba írj.
Hát, igen. Úgy hívják tapasztalat. Amúgy nők viszonylag ritkán írják le nyilvánosan hogy kimennek szopni egy kabinba és hozhatod a haverjaidat is.
Hellò!
Ma dèlelőtt a Kiràlyban vagy a Hegedűsben? 20/5 uni vaguok.
Ma dèlelőtt a Kiràlyban vagy a Hegedűsben? 20/5 uni vaguok.
hmm, ennyire aktív ez a topic?

Sziasztok! Megy most valaki a Hegedűsbe?43 éves férfi vagyok. Hokizni mennék
Sziasztok!
Ha sikerült dönteni akkor írjatok szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 13:19
Ha sikerült dönteni akkor írjatok szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ma este lehet,hogy lemezek egy barátnőmmel egy sexmoziba (valószínűleg hegedűs) vagy autós kaland,még nem döntöttük el...
Hasonló sportos, vékony 30-40es pasi,csatlakozna majd hozzám valamelyik pesti clubban??
Sportos alkatú, potens pesti srácként (kitöltött, rèszletes adatlappal) ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
hello,amikor eldöntötted megírnád?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 13:19

Sziasztok. Ma este lehet,hogy lemezek egy barátnőmmel egy sexmoziba (valószínűleg hegedűs) vagy autós kaland,még nem döntöttük el...
Fiú vagyok, bocsi ez lemaradt!
Na vajon…?

Sziasztok!
Ma délután 5 körül, Király utcai mozi kabinjában szopnék, hozhatod haverod/haverjaidat is!

Mostanság hölgy,pár? Valamelyik moziba? Esetleg glory hole?
Írj privát

Írj privát

Sziasztok! Este megint Glory!

Sziasztok! Ma délelőtt valamelyik szexmoziban nem lenne kedve valakinek az arcomra élvezni?
Ma 15 után hegedűsben leszek, borotvált, formás farkam van, szopatnék nem macis, csajos pasit, cd/transz nagyon izgat, kipróbálnám.