November 25.én pesten leszek! Lehet hogy délután meglátogatnék egy mozit szexi tangába! Valaki nem kisérne el és őrizné a kerek fenekem!
Sziasztok … holnap megy esetleg egy aktív a Hegedűsbe ? 11 körül ?
Hölgy,pár esetleg… mostanság? Király utca?

Hegedűsbe napközben jönne le esetleg nő vagy pár? Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek!

Sziasztok!
Holnap 6-7 között valaki tervezi a Glory Cafet?
Tapasztalat hogy vannak ilyen időszakban párok?
Köszi
Holnap 6-7 között valaki tervezi a Glory Cafet?
Tapasztalat hogy vannak ilyen időszakban párok?
Köszi
Erröl most lemaradtam, de azért köszi az infot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 22:19
Törölt felhasználó (4121152)

Szombaton és vasárnap este is voltak párok és teljes kiszolgálás volt. Kati egy remek csaj! Ő heti rendszerességgel jár le a párjával.
Szombaton és vasárnap este is voltak párok és teljes kiszolgálás volt. Kati egy remek csaj! Ő heti rendszerességgel jár le a párjával.
(Ez egy válasz Baluka79 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Most, késő este, 23-24 óra körül valakit leszophatok a Hegedűsben? Meg is baszhatsz, ha akarsz! 40-70 éves kor közöttit keresek, macis, exrta ducis előny!
Mára tervez pár glory látogatást? vagy másik moziba esetleg?
Mettől meddig voltatok ott kb?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 11. 05. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 10:14

Sauna69 péntekenként nyílt nap van. Tegnap voltam,pozitív élményekkel jöttem el,csak ajánlani tudom. Kulturált hely ( veri a megszokottakat) van több szauna,gőz ,szolárium,jakuzzi több zárható rész és ami fontos,hogy voltak párok. Gondoltam egy próbát megér mikor láttam itt ki írva,hogy pénteken nyílt nap van. Nem csakódtam
Szia!
Úgy látom a honlapjukon, hogy ez egész napos rendezvény. Ti napközben vagy este voltatok? Milyen időszakban lehet érdemesebb lemenni?
Köszi! (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 11. 05. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 10:14
Úgy látom a honlapjukon, hogy ez egész napos rendezvény. Ti napközben vagy este voltatok? Milyen időszakban lehet érdemesebb lemenni?
Köszi! (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 11. 05. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sauna69 péntekenként nyílt nap van. Tegnap voltam,pozitív élményekkel jöttem el,csak ajánlani tudom. Kulturált hely ( veri a megszokottakat) van több szauna,gőz ,szolárium,jakuzzi több zárható rész és ami fontos,hogy voltak párok. Gondoltam egy próbát megér mikor láttam itt ki írva,hogy pénteken nyílt nap van. Nem csakódtam
Ma nincs kedved sex moziban velem sexelni
(Ez egy válasz recskaboys19 üzenetére (2022. 11. 04. péntek 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szexmániásék üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton közös hokira valaki?
Glory Cafe t nézzétek meg Budapesten Baross utcaban
(Ez egy válasz Szexmániásék üzenetére (2022. 11. 02. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 21:16

Köszönjük!
A következő kérdésünk pedig az lenne még, hogy van- e valamilyen másik alternatíva, másik hely, amely holnap napközben nyitva van és az esély is nagyobb párra találni?
A következő kérdésünk pedig az lenne még, hogy van- e valamilyen másik alternatíva, másik hely, amely holnap napközben nyitva van és az esély is nagyobb párra találni?
Sziasztok! Ma délután, esti órákban valaki Hegedűs utcai szexmoziba lejönne?
Holnap délelőtt valamelyik budapesti moziba keresek partnert, partnereket. Kérlek privátvan írj!
Most valaki vagy valakik esetleg a Királyban?
Szexi Párt vagy Nőt keresek Budapesten. Magas, potens, igényes, teljesen szexőrült férfi vagyok.
Intimcenterben volt máűr valaki?