Nem járnak csajok, nem járnak párok...
Havonta egyszer, teljesen random, lehet összefuthatsz velük, de ha egy hétig ott ülsz nyitástól zárásig, lehet akkor sem látsz egyet sem; ha igen, 99%-ban akkor is a saját szórakozásukra mennek le (=nem fognak bevenni, max. néző lehetsz).
Ha valamit kihagytam, kérdezz bátran
(Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Havonta egyszer, teljesen random, lehet összefuthatsz velük, de ha egy hétig ott ülsz nyitástól zárásig, lehet akkor sem látsz egyet sem; ha igen, 99%-ban akkor is a saját szórakozásukra mennek le (=nem fognak bevenni, max. néző lehetsz).
Ha valamit kihagytam, kérdezz bátran

Heteró pasi van itt, aki jár a Hegedűsbe?
Hegedűsbe megy ma valaki? 43 éves férfi vagyok.
Sziasztok ma 11 töl valaki mozi?
A Glory Caféban biztosan lenne jelentkező, hétvégén nagy élet van ahogy hallom.
(Ez egy válasz YoungTitan üzenetére (2022. 11. 19. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 21:56

Sziasztok! Biszex párként hova érdemes lenéznünk ma este, ha a célunk együtt leszopni néhány tiszta, kemény faszt
A legjobb egy jó kis bukkake lenne, ahol mindketten térdelnénk és szopnánk.
Sziasztok, írtam pár sort privátban.
(Ez egy válasz Szlinda üzenetére (2022. 11. 26. szombat 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 18:27

Sziasztok. 40-es pár vagyunk. Érdekelne a mozi de leginkább a glory café. Megköszönnénk ha egy pár vagy hölgy segítene eligazodni. Lehetőleg privát üzenetben. Normális férfi is írhat ha hetero.
Sziasztok mi elmenuk valkivel moziba
Sziasztok. 40-es pár vagyunk. Érdekelne a mozi de leginkább a glory café. Megköszönnénk ha egy pár vagy hölgy segítene eligazodni. Lehetőleg privát üzenetben. Normális férfi is írhat ha hetero.
Sziasztok. Tud valaki infót a Dob utcai moziról? Végleg bezárt? Privátba légyszi.
Én nagyon benne lennék
(Ez egy válasz YoungTitan üzenetére (2022. 11. 19. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 21:56

Sziasztok! Biszex párként hova érdemes lenéznünk ma este, ha a célunk együtt leszopni néhány tiszta, kemény faszt
Köszi a segítséget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 25. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 17:11
Törölt felhasználó (4491172)

Aktívként tuti!
A shopban nem, de a mozirészén eléggé
(szinte teljesen meleg a hely)
(Ez egy válasz egrikopasz40 üzenetére (2022. 11. 25. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 16:53

Bi pasi vagyok! A király utcai szexshopban lehet ismerkedni pasival?
Aktívként tuti!
(Ez egy válasz egrikopasz40 üzenetére (2022. 11. 25. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 16:53

Hegedűsbe mostanság jön valaki? (Párok,hölgyek?
)

Ma hölgy,pár jönne moziba?
Írj privát

Írj privát

Ma a hegedűsben szopnék! Baszhatsz is ha akarsz. Köcsög vagyok.
Privi

Jön ma valaki.a Hegedüsbe!?
Intimcenterbe káűroly körút szokott hölgy járni?