Igazad van,nagyon ráizgulok. Sose voltam még,és most pénteken szerintem benézek a Király utcába. Köszönöm am az infókat
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 11:46

Voltam, igen.
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám és a korosztály is, mondjuk egy péntek este esélyes, hogy az átlaghoz képest többen vannak akár.
Egy biztos: nem a 20-as és 30-as, sportos pasik találkozóhelye
Ha ilyesmi az elvárásod, el se indulj.
De az sem igaz, hogy "csak nyugdíjas nagypapák vannak" - bárki lehet igazából.
Ahogy az összes ilyen jellegű helyen, jellemzően a 40-es, 50-es korosztály adja a látogatók legnagyobb részét.
[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.]
Teljesen kiszámíthatatlan a létszám és a korosztály is, mondjuk egy péntek este esélyes, hogy az átlaghoz képest többen vannak akár.

Ahogy az összes ilyen jellegű helyen, jellemzően a 40-es, 50-es korosztály adja a látogatók legnagyobb részét.
[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.]
Voltam, igen.
Ha ilyesmi az elvárásod, el se indulj.
[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.] (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 23:03

[Az a meglátásom, hogy te ezt az egész dolgot erősen túlgondolod, az egész sztoriban nincsen ennyi, mint amennyire te láthatólag rákészülsz.] (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát oké
Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak?

Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak?
Hát oké
Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak? (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 03:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 03:05

Voltál már ott?
én péntek este tervezek benézni. Tényleg inkább 60-70es pasik vannak? (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 03:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom hány kabin van pontosan, de számít ez?
Miben más, ha 2 van, és miben, ha 4?
Attól ne félj, hogy sorban kell állnod
Belépsz a "mozi" részre és pár másodperc alatt teljesen egyértelmű lesz minden, látni fogod a glory kabinokat.
Semmilyen előre tervezést nem igényel a dolog.

Belépsz a "mozi" részre és pár másodperc alatt teljesen egyértelmű lesz minden, látni fogod a glory kabinokat.
Semmilyen előre tervezést nem igényel a dolog.
Mindig van valaki
főleg a 60+ 70+
(Ez egy válasz Morgó19 üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este a Hegedűsbe lesz valaki?
Nem tudom hány kabin van pontosan, de számít ez?
Semmilyen előre tervezést nem igényel a dolog. (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 10. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 23:40

Semmilyen előre tervezést nem igényel a dolog. (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 10. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

mert jó lenne tudni hány kabin van, és hova kell menni ha szopni és hova ha szopatni akarok. Sose voltam a Hegedűsbe,tudni akarom mi merre van.
mert jó lenne tudni hány kabin van, és hova kell menni ha szopni és hova ha szopatni akarok. Sose voltam a Hegedűsbe,tudni akarom mi merre van.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 10. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 15:21

Tényleg csak kíváncsiságból: miért fontos ennyire, hogy konkrétan hogyan néz ki a kabin?
Ha valóban szopni akarsz egy glory kabinban, az a lényeg, hogyan néz ki maga a kabin...?
Hogyan nézne ki egy glory kabin egy lepukkant szexmoziban...?
Van négy fala, egy ajtó és lyukak a megfelelő helyeken - egy doboz lyukakkal, mi más lenne?
Vagy mire számítasz? Ha feketére van festve az OSB lap, akkor mész, ha sötétzöld, akkor nem?
Ha aranyból lenne, marhabőr belsővel, vagy ha egy lyukas függöny csak, akkor is pont ugyanaz az élmény lenne.
Magán a kabinon mi múlik szerinted...?
Ha valóban szopni akarsz egy glory kabinban, az a lényeg, hogyan néz ki maga a kabin...?
Van négy fala, egy ajtó és lyukak a megfelelő helyeken - egy doboz lyukakkal, mi más lenne?
Vagy mire számítasz? Ha feketére van festve az OSB lap, akkor mész, ha sötétzöld, akkor nem?
Ha aranyból lenne, marhabőr belsővel, vagy ha egy lyukas függöny csak, akkor is pont ugyanaz az élmény lenne.
Magán a kabinon mi múlik szerinted...?
Tényleg csak kíváncsiságból: miért fontos ennyire, hogy konkrétan hogyan néz ki a kabin?
Magán a kabinon mi múlik szerinted...? (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 10. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 10. szombat 00:12
Magán a kabinon mi múlik szerinted...? (Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 10. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)

oké,de látni szeretném hogy néz ki a glory kabin. Király utcairól van kép,de erről sehol sincs. Jövőpénteken mennék majd szopni.
Szombat esti swinger találkozó a Gloryban 18 órától. Sok pár és pasi a baráti társaságból, de várják az új arcokat is.
oké,de látni szeretném hogy néz ki a glory kabin. Király utcairól van kép,de erről sehol sincs. Jövőpénteken mennék majd szopni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 09. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 12:07
Törölt felhasználó (4121152)

Ott nem szokás fotózni.

Ott nem szokás fotózni.
(Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 09. péntek 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 00:25

Jövő pénteken hegedűsbe megy valaki? Én még sose voltam. Képeket tudnátok mutatni milyen ott a glory szoba?
Délben a király utcai glory hole ban,szívesen át lógatom a 20/6ost, hetero alapon
Ha érdekes lehet,írj

Ha érdekes lehet,írj

Ma mostanában esetleg valaki Hegedűs? Most indulok a 16. Kerületből. Viszonzas nélküli érdekelne hogy valaki le szopjon
Jövő pénteken hegedűsbe megy valaki? Én még sose voltam. Képeket tudnátok mutatni milyen ott a glory szoba?
Me este éjszaka valaki a Hegedűsbe!?
Ruhatár az nincs.
Nem olyan mozik azok...
(Ez egy válasz TrencsenyiF üzenetére (2022. 12. 07. szerda 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Intimcenterbe Károly körút jár valaki?
Hegedűsbe és Király utcába van ruhatár?
Mostanság párok,hölgyek egy jó kis glory hole?
Írj privát

Írj privát

Glory hole, merre találom őket? szívesen kiprobalnam