Szombaton 10-12körül le mennék a király gloryholeba kipróbálni milyen is egy kis szopás ill anál(kizárólag gumiban)gloryn keresztül .. mennyi glory kabin van ? Még nem voltam ,de nagyon izgat a dolog
Létezik, de kiszámíthatatlan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 01:17
Törölt felhasználó (4377012)
Létezik olyan hogy. Hegedűsbe pár lemegy?
Ha igen, akkor jelezzétek, mert engem erdekelne. :P
Létezik olyan hogy. Hegedűsbe pár lemegy?
Hegedűs mostanság?
Volt….
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt valaki ma a Királyban, volt a pár?
Sziasztok!
20-/5 ott leszek (Ez egy válasz Tág puncit üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 02:37
20-/5 ott leszek (Ez egy válasz Tág puncit üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 11:30-ra megyünk a Király utcai moziba nagyon csinos 34 éves barátnőmmel. Mindketten szopni szeretnénk ,ápolt, tiszta farkakat. Minél többet. Gyertek!!!!
Ma 11:30-ra megyünk a Király utcai moziba nagyon csinos 34 éves barátnőmmel. Mindketten szopni szeretnénk ,ápolt, tiszta farkakat. Minél többet. Gyertek!!!!
Kettő moziról tudok, illetve 5+2 swingerklubról Bp-n.
(Ez egy válasz Galiba üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 00:08
Sziasztok !
Valaki írna nekem a budapesti szexmozikról, hol vannak és mennyibe kerülnek, van-e valami szabály, szeretnék elmenni kipróbálni valakivel, mert még nem voltam, de izgalmasnak találjuk...köszönöm
Valaki írna nekem a budapesti szexmozikról, hol vannak és mennyibe kerülnek, van-e valami szabály, szeretnék elmenni kipróbálni valakivel, mert még nem voltam, de izgalmasnak találjuk...köszönöm
Sziasztok !
Holnap (hétfőn) 18-19 óra között hölgyek/párok társaságát szívesen elveznem a hegedus szexmoziba egy fiatal potens férfi vagyok
Sziasztok ma mennék Királyba esetleg valaki?
Sziasztok! Ma valaki közös maszti?
Sziasztok! Királyba mikor érdemes lemenni? Délelőtt vagy délután ?
Sziasztok mi egy pár vagyunk kB 1 óra múlva megyünk a hegedűs szex moziba jó méretű pasikat várunk minden jóra pl kukkolas nyálas szopás stb
Írj privatba
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 02. 11. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Király utcába mostanság?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697280)
Sziasztok pár vagyunk ma estére keresünk párokat illetve pasit
Sziasztok szívesen csatlakoznèk hozzátok ma este
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 11. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 15:58
Törölt felhasználó (4697280)

vazelinator

bujavoroske