Melegként kb. bármelyikbe, heteróként... hát az már fogósabb kérdés
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2023. 02. 17. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Napközben melyik sexmoziba érdemes lemenni?
Orgazmus tornádóra vágyó hölgyek társaságát keresem!
Beszéljükmeg előre találkozzunk valamelyik moziban vagy ahol szeretnéd!
Beszéljükmeg előre találkozzunk valamelyik moziban vagy ahol szeretnéd!
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék igényes, de szexőrült budapesti nővel vagy párral, akik imádnak autóban, fürdő öltözőjében, szabadban, vagy akár szexmoziban játszadozni egy hasonló, normális, de persze kicsit talán perverz férfival. Imádok ismeretlen nőt szopatni, hátulról dugni, akár az autó hátsó ülésén pucsítva is. Privátban elértek, ha a képeim alapján szimpatikus vagyok.

Holnap (02.17) dél körül a Király moziban leszek. Normál kereteken belül sokmindenre vkapható vagyok. Jó lenne ha lennénk páran.
Sziasztok…
Ma 12:00-13:00 között jönne pár,esetleg hölgy glory hole-ozni, valamelyik moziba?!
Ha igen,írj privát
Szép napot

Ma 12:00-13:00 között jönne pár,esetleg hölgy glory hole-ozni, valamelyik moziba?!

Ha igen,írj privát

Szép napot

Sziasztok! Budapesti nőt vagy párt keresek, akiket izgat egy napközbeni rapid randi, az autós vagy szexmozis szex. Én imádom az ilyen felállást. Magas, 40-es, értelmes férfi vagyok, az adatlapomon láthattok rólam képet is. Privátban elértek.
Szombaton 10-12körül le mennék a király gloryholeba kipróbálni milyen is egy kis szopás ill anál(kizárólag gumiban)gloryn keresztül .. mennyi glory kabin van ? Még nem voltam ,de nagyon izgat a dolog
Létezik, de kiszámíthatatlan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 01:17
Törölt felhasználó (4377012)

Létezik olyan hogy. Hegedűsbe pár lemegy?
Ha igen, akkor jelezzétek, mert engem erdekelne. :P

Létezik olyan hogy. Hegedűsbe pár lemegy?
Ha igen, akkor jelezzétek, mert engem erdekelne. :P

Hegedűs mostanság?

Volt….
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt valaki ma a Királyban, volt a pár?
Sziasztok!
20-/5 ott leszek (Ez egy válasz Tág puncit üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 02:37
20-/5 ott leszek (Ez egy válasz Tág puncit üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma 11:30-ra megyünk a Király utcai moziba nagyon csinos 34 éves barátnőmmel. Mindketten szopni szeretnénk ,ápolt, tiszta farkakat. Minél többet. Gyertek!!!!
Ma 11:30-ra megyünk a Király utcai moziba nagyon csinos 34 éves barátnőmmel. Mindketten szopni szeretnénk ,ápolt, tiszta farkakat. Minél többet. Gyertek!!!!
Kettő moziról tudok, illetve 5+2 swingerklubról Bp-n.
(Ez egy válasz Galiba üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 00:08

Sziasztok !
Valaki írna nekem a budapesti szexmozikról, hol vannak és mennyibe kerülnek, van-e valami szabály, szeretnék elmenni kipróbálni valakivel, mert még nem voltam, de izgalmasnak találjuk...köszönöm
Valaki írna nekem a budapesti szexmozikról, hol vannak és mennyibe kerülnek, van-e valami szabály, szeretnék elmenni kipróbálni valakivel, mert még nem voltam, de izgalmasnak találjuk...köszönöm
Sziasztok !
Holnap (hétfőn) 18-19 óra között hölgyek/párok társaságát szívesen elveznem a hegedus szexmoziba egy fiatal potens férfi vagyok

Sziasztok ma mennék Királyba esetleg valaki?
Sziasztok! Ma valaki közös maszti?