Valaki most a Hegedűsbe laza mókára?
Szerintem inkább péntek vagy szombat este menj, pláne elsőre
(Ez egy válasz marker99 üzenetére (2025. 01. 07. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 4 után bárki hgedűsbe? először mennék
Hello!
Ma délelőtt valaki a Hegedűsbe?
Ma délelőtt valaki a Hegedűsbe?
Mihez lenne kedved?
(Ez egy válasz Kempinges üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel nyitásra valaki a Hegedüs Gy. u. Moziba?
Sziasztok voltatok a glory cafeba?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 01. 04. szombat 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Este 9 körül érkezünk.
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2025. 01. 04. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedusben 7 utan passzivval taliznek
Hány óra körül mentek?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 01. 04. szombat 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Kit keresel mára? És mit szeretnél? Én 39 éves srác vagyok Budapestről.
Ma este Golry!

Ma valaki ?
Sziasztok! Soha nem voltam még egyedüli pasiként hogy lehet kezdeményezni ? elsősorban puncit nyalnék falnék de közben ha engem kényeztetnének aktus nélkül az is izgató...
Sziasztok. Kialakulóban van. Eddigi tervezett időpont. 14.e kb délután 5 óra.
62 éves enyhen molett nővel mennék. Szavait idezbe. Ápolt jó farkú és nem bűn ronda azzal gumival dugna is.
62 éves enyhen molett nővel mennék. Szavait idezbe. Ápolt jó farkú és nem bűn ronda azzal gumival dugna is.
Ma este, 21h-24h között a hegedűsben szopok, illetve meg is baszhatsz. Számba, arcomra, seggemre élvezhetsz. Passzív vagyok. Kor, alkat mindegy. Előtte írj privit!
Pár ma este megy a glory caféba, esetleg hölgy ?
Írj privatban
Írj privatban
Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel

Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Ma este egy aktív pasi társaságát keresem!